Zvezda - Ovo je Lalatovićev izbor za Moskvu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.09.2014.
17:59
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović objavio je spisak igrača koje će povesti na put u Moskvu, na prijateljsku utakmicu protiv domaćeg Spartaka.

BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/DS
BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/DS

Povezane vesti

Kao što je poznato, ova utakmica se igra povodom otvaranja novog stadiona moskovskog Spartaka, pa u Crvenoj zvezdi mogu da budu ponosni na činjenicu da je baš njima ukazana čast da sa domaćinom svečano otvore ovaj objekat i budu prvi gost na velelepnom stadionu.

Zvezdina ekspedicija na put kreće u četvrtak, 4. septembra u osam časova, a meč će se igrati dan kasnije, u petak, s početkom od 17:05 po našem vremenu, i uz direktan tv prenos na ''Areni Sport''.

Kako je ranije i najavljeno, Zvezdin šef struke Nenad Lalatović je danas objavio spisak osamnaestorice fudbalera na koje računa za ovaj susret. Naravno, zbog reprezentativnih obaveza izostaće Savo Pavićević, Danijel Avramovski, Marko Petković, Predrag Rajković, Bogdan Planić i Aleksandar Kovačević, a zbog povreda među putnicima nisu Vukan Savićević i Nikola Mijailović.

Prema tome, ovo je spisak fudbalera koji će braniti boje Crvene zvezde u Moskvi:

Damir Kahriman, Marko Trkulja, Darko Lazić, Predrag Đorđević, Stefan Đorđević, Vukašin Jovanović, Nikola Antić, Miloš Bosančić, Marko Grujić, Mihailo Ristić, Nejc Pečnik, Goran Gogić, Nenad Gavrić, Darko Lazović, Đorđe Despotović, Đorđe Rakić, Luka Jović, Aleksandar Katai.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke