Zvezda otputovala u Italiju, igrači obećali veliku borbu

Autor: Beta Beta
sreda 17.08.2016.
11:16
Izvor: Beta

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas u Italiju, gde će u Ređo Emiliji sutra igrati protiv Sasuola prvu utakmicu baraža za Ligu Evropa.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

"Očekujem ravnopravnu utakmicu. Ne mislim da su oni neki bauk. Mislim da su nam ekipe podjednakog kvaliteta. Ne možemo da garantujemo pobedu u Italiji ili prolaz u Ligu Evropa, ali možemo da obećamo zalaganje i veliku borbu", rekao je fudbaler crveno-belih Mihailo Ristić uoči puta.

Fudbaler Slavoljub Srnić ocenio je da Zvezda ima dobre šanse.

"Svaki gol u gostima će nam mnogo značiti. Naša prednost je to što smo u takmičarskom ritmu, za razliku od njih, i to bismo morali da iskoristimo. Ova utakmica može da nam donese mnogo toga dobrog i zato ćemo biti motivisani", kazao je Srnić.

Zvezda je u Italiju otputovala čarter letom do Bolonje, koja je udaljena oko 70 kilometara od mesta u kom će se igrati utakmica. Crveno-beli će jedini trening imati večeras u 19 časova.

Trener Miodrag Božović poveo je dvojicu golmana i 17 igrača.

Među putnicima su Damir Kahriman, Nemanja Supić, Zoran Rendulić, Miloš Cvetković, Marko Petković, Mihailo Ristić, Tomas Fibel, Aleksandar Luković, Damjan Le Talek, Mičel Donald, Marko Poletanović, Srdjan Plavšić, David Babunski, Slavoljub Srnić, Džon Ruis, Pablo Mouče, Aleksandar Katai i Ugo Vijeira.

Utakmica će se igrati u četvrtak od 20.45 na stadionu Mapej u Redjo Emiliji, kapaciteta 23.717 mesta, gde Sausolo igra kao domaćin.

Glavni sudija biće Serdar Gozubujuk iz Holandije, pomoćnici Davi Gosens i Bas Van Dongen, a četvrti sudija Denis Higler.

Revanš će se igrati sledećeg četvrtka u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 17.08.2016
21:08
avatar
Balanor
Wednesday, 17.08.2016
19:19

menjaj golmana podhitno inace nam se crno pise kakva evropa i on, moze da brani samo u prvenstvu gde se sve ekipe brane od Zvezde tokom celog meca ,golovi Ludogoreca sve pokazase.

avatar
Marija Maja Pajic
Wednesday, 17.08.2016
19:46

Ko da brani Supic

avatar
Marija Maja Pajic
Wednesday, 17.08.2016
16:14

Šta se događa sa novim dresovima trebalo je da ih nose protiv ludogoreca u beogradu pa su odložili za utakmicu u lucanima i tamo ništa prošle su još 2 utakmice i opet ništa

avatar
Patrick Bateman
Wednesday, 17.08.2016
14:34

Mislim da je sansa u Italiji. Ako se tamo zatvorimo, pa onda budemo morali da jurimo rezultat na Marakani od toga nema nista. Nego hrabro kao u gostima protiv ludogoreca u drugom poluvremenu, pa sta bude

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 17.08.2016
13:57

Napred ZVEZDI za majku Srbiju, za svoj rodni grad Beograd i za srpsku dijasporu.

avatar
Malo veliki covek
Wednesday, 17.08.2016
12:00

O kvalitetu nemoj pričati, jer su iskreno dosta kvalitetniji. Što se tiče borbe, ništa drugo od vas navijači ne bi trebali da očekuju. Ja kao navijač Partizana bih voleo da prodjete u ligu evrope, ali i da ispadnete, ništa strašno dokle god pokažete zelju i borbu na terenu.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Wednesday, 17.08.2016
18:05

Све си у праву! Имам утисак да се једино овде на овакве ствари гледа као на питање живота и смрти.