Zvezda oštećena u Kragujevcu?

Autor: Darko Mitrović
subota 22.11.2014.
15:20
Izvor: Sportske.net

U jeku Zvezdine ofanzive u Kragujevcu, jedna kontra Radničkog dovela je do isključenja štopera beogradskih crveno-belih Bogdana Planića. Opravdano, ili ne?

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su i drugi uzastopni remi bez golova u domaćoj Superligi. Ovog puta, pobeda je Lalatovićevoj ekipi izmakla u Kragujevcu, a detalj oko koga će se tek raspravljati, dogodio se u 53. minutu susreta.

Posle greške gostiju na sredini terena, usledila je munjevita kontra Radničkog, lopta je došla do Milovanovića koji je imao otvoren put ka Rajkoviću, ali ga je prekršajem zaustavio Bogdan Planić i zbog toga dobio direktan crveni karton, potp je po proceni arbitra Danila Grujića, bio poslednji igrač odbrane.

Ali, sve to ne bi bilo sporno, da naknadni snimak nije pokazao kako je napadač Radničkog prethodno, po svoj prilici, bio u ofsajd poziciji.

Spornu situaciju možete da pogledate OVDE, pa prosudite. Takođe, iščekujemo i zvaničnu reakciju nadležnih, narednih dana.








Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 22.11.2014
20:05

Očigledan ofsajd.

avatar
Branislav
Saturday, 22.11.2014
16:47

Pa ok, ostecena... Ali zasto nismo dali gol pre toga?? Alo!! Igramo protiv fenjerasa i mucimo se! Ne zasluzujemo ni ovaj jedan bod... Ovaj nam Lalatovic unistio fudbal.. Ja jedno ne kontam. Protiv Spartaka (M) i Udinezea igraju klinci, na tim tekmama se vidi kako klinci razbijaju fudbal i onda dodje prvenstvena tekma i udju starkelje poput Kataia, Bosancica, Pecnika, Rakica... Zasto??!!

avatar
Saturday, 22.11.2014
16:43

Au, da ovo je cist ofsajd, tu nema price, greska linijskog sudije ali igra je nastavljena, samim tim i crveni karton je cist kao suza. Neko ce reci da je sviran ofsajd do ovog ne bi doslo, to stoji, ali da je sve regularno ni do ove utakmice ne bi doslo jer zvezda nema pravo nastupa u JSL tako da i to stoji.

avatar
Saturday, 22.11.2014
16:41

Ostecena je Zvezda,sudija je ovo morao da vidi!

avatar
PintoDaCosta
Saturday, 22.11.2014
16:34

Bio cist ofsajd...tako da nemamo razloga da pricamo da li je Planic trebao dobiti bilo koji karton..
Nakon te situacije je bilo na suprotonoj strani jos jedna greska gde Rakic nije bio u ofsajdu i bio je prekrsaj golmana a sviran je ofsajd.

Namerno ili ne ali Zvezda jeste ostecena.

avatar
Saturday, 22.11.2014
18:04

Sve to stoji,ali nije sviran ni penal za Radnicki

avatar
Kladionicar BAN 40
Saturday, 22.11.2014
16:29

NIko ne moze da me ubedi da pomocnik nije video ofsajd, jer je bio na pola metra odatle, ali nije hteo da ga dosudi, e sad pravo pitanje je ZASTO?!