Zvezda ostala bez kondicionog trenera

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.09.2014.
11:39
Izvor: Sportske.net

Stručni štab FK Crvena zvezda ostao je bez važne karike nakon odluke kondicionog trenera Aleksandra Stajkovca da se povuče.

BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/DS
BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/DS

Povezane vesti

Ukoliko ste navijač Crvene zvezde ili objektivni ljubitelj fudbala niste mogli a da ne zaključite da je na početku nove sezone tim Nenada Lalatovića izgledao sjajno kada je u pitanju fizička sprema.

Zahvaljujući kondicionom treneru Aleksandru Stajkovcu koji je radio sa timom tokom pripremnog perioda fudbaleri su već na startu sezone pokazali boljitak u odnosu na minuli šampionat.

Zbog svega rečenog jasno je da je Aleksandar Stajkovac igrao bitnu ulogu u stručnom štabu Nenada Lalatovića pa samim tim i njegov odlazak ima veću težinu.

"Tačno je da sam otišao iz Crvene zvezde. Već dugo radim privatno sa velikim brojem igrača i nisam mogao da uskladim sve obaveze" izjavio je za "Mondo" Stajkovac.

Na taj način dosadašnji kondicioni trener crveno-belih potvrdio je da će pred nastavak šampionata Lalatović morati da potraži zamenu za svog sjajnog saradnika kojem duguje ogromnu zahvalnost za način na koji je pripremio ekipu.

Što se tiče Aleksandra Stajkovca, mladi stručnjak poželeo je svom dosadašnjem klubu mnogo uspeha i trofeje a Zvezdi ostaje da potraži dostojnu zamenu za dosadašnjeg kondicionog trenera što neće biti nimalo lako.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke