Zvezda ostaje bez sponzora?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.03.2015.
21:03
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Generalni direktor NIS-a Kiril Kravčenko izneo je obeshrabrujuće najave kad je u pitanju dalja saradnja sa Crvenom zvezdom.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Kao što je poznato, NIS je u proteklom periodu imao sponzorske ugovore sa FK Crvena zvezda i Košarkaškim klubom Partizan, ali u izjavi koju su prenele ''Novosti'', Kiril Kravčenko nagoveštava da bi saradnja sa crveno-belima mogla da bude uskoro završena.

Razlog za to je podatak da je NIS u 2014. godini zaradio za 42 odsto manje novca u odnosu na prethodnu godinu, pa se, shodno tome, moraju preisputati i sponzorski ugovori.

Tu bi Crvena zvezda mogla lošije da prođe od Partizana, iako je prošle godine uspela da osvoji šampionsku titulu posle šest godinja dominacije ''večitog rivala''. Izgleda da to prvom čoveku NIS-a nije dovoljno.

''Kada je fudbal u pitanju potrebno je postići neki uspeh da bi se opravdao ugovor, a sa KK Partizan ćemo sesti za sto i pregovarati o novom ugovoru'', istakao je Kravčenko.

Ovu njegovu izjavu su mnogi protumačili tako da za nastavak saradnje sa Partizanom još uvek ima šanse, dok je Zvezda na neki način ''otpisana''.

Mada, ipak treba sačekati kraj sezone, pa donositi konkretnije zaključke...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
babarogonja
Thursday, 05.03.2015
22:13

to bi još moglo i da bude dobro. da nas lepo skinu sa aparata, pa polako, kao rendžers. a ovi što nas tužakaju, sa žaljenjem konstatuju da su izgubili.

avatar
3x3
Friday, 06.03.2015
01:29

Niposto kao Rendzers. Rendzers je pukao skroz. Druga su liga, ove se nece vratiti jer su 3. cini mi se. Dug imaju ogroman. Tesko ce se Rendzers izvuci.

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Friday, 06.03.2015
06:12

Odlaskom u cetvrtu ligu se ne brisu dugovi...

avatar
Lazar Maksimovic
Friday, 06.03.2015
03:58

Nisi upravu. Rendjers ce se vratiti sigurno jer je to najveci klub pored Seltika u Skotskoj. Sto se tice zvezde mislim da bi to bilo najbolje resenje za ceo nas fudbal da odu u beton ligu pa da se za par godina vrate. Razlog je jednostavan jer pored Partizana to je nas najveci klub. Stime sto zvezda nebi vukla Partizan za sobom u sve veci dug vec taj period dok niste u prvoj ligi Partizan bi imao mnogo manje troskove jer nebi morao da placa skupe igrace i mogao bi da se posveti malo vise svojoj skoli fudbala a ne da trosi sve vise da bi parirao zvezdi koja iz godine u godinu dovodi po 10 igraca a dug svake godine skace od 5 do 10 mil minimum. Inace ako se ovakav ishod nedesi za 10 god cemo imati situaciju da zvezda duguje preko 500 mil a Partizan preko 100 mil sto ce nam dovesti fudbal na tako niske grane da niko nece pozeleti ni sponzor da nam bude a kamoli da mastate o nekoj privatizaciji.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Friday, 06.03.2015
02:11

opet su napravili dug,drugi ce biti na kraju,ali tesko ce uci