Zvezda ostaje bez 'mladosti' i 'iskustva'

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 02.02.2015.
13:01
Izvor: Sportske.net

Aktivno je u redovima crveno-belog kluba, intenzivnim dolascima se pridružuju i odlasci.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde je dobio jasnu sliku tima na koji će računati u nastavku sezone, podvlačenje crte izazvaće nova pomeranja i rastanke.

Jedan od fudbalera na koje se ne računa je mladi Nikola Antić, kome je ponuđena pozajmica u Novi Pazar, ali čiji agent Ranko Stojić ima drugačije zamisli, te će ovaj mladi levi bek najverovatnije za stalno otići iz Beograda, najverovatnije u inostranstvo.

„Čim mi je saopšteno da Antić nije u planu struke, krenuo sam u misiju traženja drugog kluba, pre svega u inostranstvu, budući da su neke ekipe još ranije, dok je igrao za Rad i mlađe selekcije Srbije, pokazale interesovanje."

"Nije lako kada se uđe u cajtnot, ali u narednim danima očekujem konkretne poteze", rekao je Stojić za 'Sport'.

Osim 21-godišnjeg fudbalera koji je u Zvezdu stigao iz Rada, rastanak je na pomolu i sa iskusnim Novakom Martinovićem.

Fudbaler koji je dugo bio na spisku povređenih igrača nije otputovao u Antaliju, uskoro mu predstoji sastanak sa čelnicima kluba koji će mu, očekuje se, ponuditi sporazumni raskid ugovora koji ga je u Zvezdi vezivao za jun 2016. godine.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 02.02.2015
14:08

kako je rekao ranko stojic ovaj antic ce otici besplatno obestecenje za njega ce biti nula jer on je doveden besplatno i da zvezdi ne ide u prilog da samo trenira i prima platu a ne igra tako je on rekao....mada ovo prima platu je samo onako rekao jer svi znamo da u zvezdi toga nema