Zvezda ostaje bez još jednog napadača?

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.01.2015.
10:52
Izvor: Sportske.net

Posle Đorđa Rakića, još jedan napadač Crvene zvezde bi narednih dana mogao da se otisne u inostranstvo.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

U pitanju je Đorđe Despotović, koji jesenas nije uspeo da se nametne treneru Nenadu Lalatoviću, a ni navijači nisu oduševljeni njegovim partijama koje je pružao u mečevima kada je dobijao priliku da zaigra.

Sećate se i njegove nervozne reakcije posle pobedonosnog pogotka koji je postigao protiv OFK Beograda na ''Marakani'', kada je umesto aplauza sa tribina, ''nagrađen'' zvižducima.

Zbog toga njegov rastanak sa crveno-belima, samo šest meseci pošto se vratio u Zvezdu, i ne treba da iznenadi. Praktično se samo čekala odgovarajuća ponuda, a kako prenosi današnji ''Sport'', ona je stigla iz Slovačke, a u pitanju je ''dobar klub''.

Jedna od opcija je i da Despotović u Slovačku ode kao pozajmljen igrač, ali će po svoj prilici sa njim sporazumno biti raskinut ugovor. Razlog više za to je i činjenica da je Zvezda ove zime već angažovala dvojicu novih napadača iz inostranstva, Džošuu Parkera i Gbolahana Salamija, za koje se očekuje da uz talentovanog Luku Jovića, budu u prvom planu kad je Zvezdin napad u pitanju.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
don.mile1986
Tuesday, 13.01.2015
12:03

sjajna je to bila investicija prekaljenih poznavalaca ... Despotovic je opravdao novac koji mu je dat i jos jednom se pokazalo da poslovanje Crvene Zvezde dostize svetske razmere po pitanju transfera i politike vodjenja kluba

avatar
Tuesday, 13.01.2015
20:14

Sve godine te ti ne mozes ziveti bez Zvezde.

avatar
don.mile1986
Wednesday, 14.01.2015
09:51

13 godina je proslo kao pre , sve je isto samo sto je sada FMP , 13 godina je proslo a ja nju i dalje volim ... o daaaa ....