Zvezda oslabljena u Novom Pazaru?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 02.04.2015.
19:51
Izvor: Sportske.net

Fudbaler koji se ovog proleća ustalio u startnoj postavi Crvene zvezde najverovatnije neće putovati u Novi Pazar predstojkećeg vikenda.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U pitanju je talentovani Zvezdin vezista Mihailo Ristić, za koga se sve ozbiljnije interesuje nemačka Borusija iz Menhengladbaha.

On je u prvih pet prolećnih kola u potpunosti opravdao poverenje trenera Nenada Lalatovića, ali je pred gostovanje u Novom Pazaru njegov nastup pod znakom pitanja, zbog povrede zadnje lože.

Ukoliko se nešto bitnije ne promeni, Zvezda će biti oslabljena njegovim neigranjem, ali će to istovremeno biti prilika i da Aleksandar Kovačević pokaže da zaslužuje veću minutažu od one koju ima u poslednje vreme.

Podsetimo, on je jesenas bio standardan član prve Zvezdine postave, ali ga je posle zimskih priprema istisnuo Mihailo Ristić, u koga trener Nenad Lalatović sada očigledno ima više poverenja.

Podsetimo, utakmica između Novog Pazara i Crvene zvezde igra se u subotu, u okviru 21. kola Superlige, i to pred praznim tribinama, zbog kazne koju Pazarci i dalje izdržavaju posle incidenata u meču sa Partizanom u finišu jesenjeg dela sezone.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke