Zvezda - Orlandić neće na Daleki istok, nekoliko pojačanja na vidiku!

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.01.2017.
10:01
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Posle povratka iz Slovenije, na Marakani je kratkotrajno zatišje, ali uprava i dalje aktivno radi na dodatnom jačanju Božovićevog tima.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Za početak, osvrnućemo se na najavljeni odlazak Petra Orlandića. Podsetimo, pričalo se o ozbiljnom interesovanju Pohang Stilersa iz Južne Koreje za njegove usluge, trebalo je da im se priključi na pripremama, ali on je u izjavi za današnji ''Žurnal'' odbacio takvu opciju.

Ipak, bez obzira na to, on je i jedan od igrača koji će najverovatnije napustiti Zvezdu ove zime, naravno ako se pojavi neka nova ponuda.

Što se tiče potencijalnih pojačanja, neke Zvezdine ''mete'' su već poznate, pre svih bivši kapiten Nenad Milijaš.

Generalni direktor Zvezdan Terzić je pre nekoliko dana otkrio da je nekadašnji reprezentativac velika želja trenera Miodraga Božovića i uprava pokušava da mu je i ispuni, iako je Milijaš naglasio da ima ugovor sa kineskim Nei Mongolom do kraja godine i da su male šanse da se ove zime vrati u Zvezdu.

Čeka se i rasplet oko reprezentativca DR Konga, napadača Džeremija Bokile, čija reprezentacija za razliku od Kanginog Gabona odlično igra na Kupu afričkih nacija, pa su se njegove obaveze na ovom takmičenju odužile iako za sada ima epizodnu ulogu u pomenutoj selekciji.

DR Kongo je sinoć savladao Togo sa 3:1, a Bokila je odigrao poslednjih sedam-osam minuta.

U međuvremenu, mediji su počeli da spekulišu i o još jednom ofanzivnom fudbaleru. U pitanju je Nigerijac Fejvur Onijekan, 23-godišnji ofanzivni vezista koji je proteklih godina pokušao da se nametne u slavnom Milanu, ali mu to nije uspelo. ''Rosoneri'' su ga slali na pozajmice, a u protekle dve godine nastupao je u slovenačkoj Krki.

Ako dođe do dogovora, on bi i u Zvezdu došao najverovatnije kao pozajmljen igrač, ali se za sada iz Ljutice Bogdana ne oglašavaju o ovom igraču.

Trener Božović je pred povratak iz Slovenije pomenuo i mogući dolazak još jednog desnog beka, ali za sada nije poznato ko bi mogao da bude njegov izbor za tu poziciju.

U iščekivanju bar nekog od najavljenih transfera, evo prilike da se upoznamo i sa fudbalskim repertoarom pomenutog Nigerijca iz Milana...

------

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BRAT IGI
Wednesday, 25.01.2017
18:50

sve sami ucitelji sada i oficijalno nakon ove titule iz 46te a nesto nama tvorite ovde decenijama. oficijal stipanke 2017 zvizdanka iz rupu! e da i ah ha!

avatar
Wednesday, 25.01.2017
15:28

Šta urade ovi u Zvezdi?Uništiše onakav tim iz predhodne sezone sa raznim Sikimićima, Kangama, Ruizima...E ovi bi uprapastili i Mesija i Ronalda da mogu.

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Wednesday, 25.01.2017
15:13

Orlandic samo neka ode

avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 25.01.2017
17:43

Orlandinjo ima vise golova po minutu od Huga. Hvala mu za sve sto je dao Zvezdi, mislim da Bozovic nema neku viziju...

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 25.01.2017
11:08

Штета што Орландић није прихватио понуду са далеког истока.

avatar
Данило Сaвић
Wednesday, 25.01.2017
14:05

Grofe, baš ga mrziš :)

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 25.01.2017
17:28

Не мрзим га брате али то није играч за Звезду.