Zvezda opet traži štopera! Znate li ko je ''na meti''?

Autor: Darko Mitrović
sreda 16.11.2016.
10:24
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Bliži se januarski prelazni rok, a sa njim i nove promene u Zvezdinom igračkom kadru. Neke su već izvesne...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

I dok je ovih dana u medijima u prvom planu situacija oko Uga Vijere i njegovog potencijalnog odlaska, sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević ima drugačiji pogled na sve to.

On se i dalje nada da bi Portugalac mogao da potpiše novi ugovor sa Zvezdom, iako mediji već uveliko ''bruje'' o ponudi Kineza za najboljeg strelca crveno-belih.

''Nemamo na stolu konkretnu ponudu za Uga. Kad je on u pitanju, tokom cele godine se neko interesuje za njega jer je kvalitetan igrač, ali sada ne bih da prejudiciram rasplet. Pričamo sa njim oko produžetka ugovora, ali još nema konkretnih poteza'', izjavio je Raosavljević, a prenose ''Novosti''.

Pisali smo već da je potencijalni naslednik Vijere u Zvezdi Nemanja Milić iz Spartaka, koji ni sam ne bi imao ništa protiv takvog raspleta.

Za sada ni po tom pitanju nema ništa konkretno, ali kako stoje stvari, Zvezdu će već na zimu napustiti Pablo Mouče koji se nije snašao u Zvezdi, a jasno je da ni Tomas Fibel nije bio pravi izbor na poziciji štopera.

Zbog toga će u Zvezdi ove zime, posle dve uzastopne greške kada je u pitanju pojačanje na poziciji štopera (Edson, pa Fibel), pokušati konačno da angažuju fudbalera koji će moći da se uklopi u ''Grofov'' sistem.

A jedan od onih koji bi mogli da pojačaju Zvezdu na toj poziciji, jeste i Milan Mitrović iz turskog Mersina, koji se i letos dugo pominjao kao potencijalno pojačanje.


''Pratimo i njegov status u Mersinu, ali ne bih da pričam o imenima. Nećemo da dižemo igračima cenu. Pratimo mesecima određene igrače, u odnosu na potrebe i mogućnosti dovešćemo neke.

Ali, mi već imamo prilično kvalitetan i veliki igrački pogon. Zato je još rano da govorimo o konkretnim potezima. Znamo šta nam treba, pojačaćemo se, a u odnosu na odlaske zavisiće i dolasci''
, zaključio je Raosavljević.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 44
Wednesday, 16.11.2016
18:40

Ne razumem šta će zvezdi novi igrači, njoj je dovoljno da ima 11 igrača i možda još nekoliko ako se neko povredi jer oni kartone dobijaju taman da ih ne sakupe ni za jednu pauzu do kraja prvenstva pa im rotacija nije ni bitna, a ni forma jer dok god su tu srpske sudije, nema zime, samo proleća za njih.

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 16.11.2016
16:03

sve izlapotine ce dovesti ali svoje dete ni da cuju, Stojanovicu dodji lepo u Radnicki da uz Radosa stasas u svetsku zvezdu jer ocito ovi slepci ne vide i ne znaju nista...

avatar
CZYNWA
Wednesday, 16.11.2016
13:23

ооо тешко нама са оваквим појачањима. Је ли толико тешко довести Мараша ?!

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Wednesday, 16.11.2016
16:14

Najzad neko to da kaze.Ne mogu da verujem da ne vide sjajno pojacanje ispred nosa,nego mase sa pojacanjima iz inostranstva (Edson i Fibel),kad je Maras sada bolji od njih a ima oko 20 godina i ogroman je potencijal

avatar
CZYNWA
Wednesday, 16.11.2016
21:50

Brate problem je sto se za njega treba platit, doduse ne puno, ali dovoljno da Terza ne moze da strpa par desetina hiljada u svoj dzep.

avatar
paok
Wednesday, 16.11.2016
19:51

Naravno da je tesko kada rade za sebe a ne za klub. isto je i kod nas. Mozda si procitao kakve povratnike planiraju u Partizanu. Svi preko 30 i ne mogu vise nigde pa aj jos malo da se igraju kod nas.

avatar
no name
Wednesday, 16.11.2016
18:22

Ma prestanimo vec sa dolascima prvo nek se rese odlasci veceg broja velikih igraca