Zvezda odbila Stojanovića

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.12.2014.
12:05
Izvor: Sportske.net

Branilac titule u domaćem fudbalskom šampionatu odlučio je da odbije ponudu da u zimskom prelaznom roku angažuje iskusnog vezistu pozamašnog internacionalnog iskustva.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda nalazi se u potrazi za pojačanjima kojima bi igrački kadar bio pojačan pred nastavak domaćeg šampionata.

Crveno-beli su do sada angažovali Aleksandra Lukovića i Miloša Cvetkovića dok je broj onih koji bi trebalo da napuste stadion "Rajko Mitić" pozamašan.

Konkretnih vesti o eventualnim pojačanjima u veznom redu i napadačkoj liniji za sada nema a kako stoje stvari Nenad Lalatović neće ni insistirati na dovođenju veznih igrača.

O tome govori i odluka čelnika kluba i stručnog štaba da odbiju ponudu koja je stigla iz Rumunije.

Dnevni list "Sport" prenosi da je Zvezdi poniđen iskusni vezni fudbaler Saša Stojanović (31) koji je ponikao u Radničkom iz Niša a karijeru je gradio u Holandiji, Izraelu i na Kipru, dok je prethodnih šest meseci nastupao za Univerzitateu iz Kluža.

Radi se o igraču koji je u prethodne dve sezone nosio dres Radničkog za koji je odigrao 46 utakmica i postigao 10 golova.

Ipak, u Zvezdi su procenili da bi dovođenjem iskusnog Stojanovića zatvorili vrata prvog tima "svojoj deci" te da nema potrebe da se konkurencija pojačava takvim tipom igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 25.12.2014
13:21

Nije Zvezda odbila nego je Stojanovic odbio Zvezdu, covek se vraca u svoj Real i zavrsava karijeru jer za iste pare bolje je i sladje kuci a i deca mu idu u skolu ovde u Nisu...:)

avatar
zvezdabre
Thursday, 25.12.2014
14:42

Hvala Bogu,samo sto dalje od Zvezde

avatar
Friday, 26.12.2014
12:26

Ko god otkaci tvoj klubic ti napises "hvala bogu sto dalje od zvezde" hahah crtani film.

avatar
Realan
Thursday, 25.12.2014
15:01

Koji bre Real :D Isto i za Sabac odakle sam ja kazu da je mali Pariz a nidje veze :D Real je u Spaniji, Real je sampion Evrope i sveta :D