Zvezda - Od petka karte za duel u Lučanima

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.08.2015.
18:42
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Navijači Crvene zvezde moći će da kupe karte za predstojeći duel sa lučanskom Mladosti na stadionu "Rajko Mitić" po cenama koje su standardne za mečeve koje crveno-beli igraju kao gosti.

fkmladostlucani.com
fkmladostlucani.com

Povezane vesti

Vicešampion Srbije pokušaće da kompletira ciklus mečeva pred pauzu u šampionatu petom vezanom pobedom koja bi ekipi Miodraga Božovića osigurala lidersku poziciju na tabeli pred "večiti derbi" koji je na programu 12. septembra.

Naredni rival crveno-belih biće ekipa Mladosti iz Lučana koja je u prethodnoj sezoni ostala neporažena u susretu sa Zvezdom na domaćem terenu.

Domaćin utakmice koja je na programu u nedelju poslaće kontigent karata na stadion "Rajko Mitić" kako bi navijači Crvene zvezde mogli da kupe ulaznice pre dolaska u Lučane.

Blagajne stadiona Crvene zvezde radiće u petak i subotu u periodu od 11 do 16 časova a karte će moći da se kupe po ceni od 500 dinara.

Osim na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" karte će moći da se kupe u prostorijama "Ticketline-a" dok će na dan utakmice ulaznice biti prodavane na blagajnama stadiona u Lučanima.

Podsećamo da će za domaćina nedeljne utakmice duel sa Crvenom zvezdom imati poseban značaj jer će najtrofejniji klub biti prvi koji će sa ekipom Mladosti igrati pod svetlošću reflektora.

Utakmica je na programu u nedelju od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srbija voli Zvezdu
Thursday, 27.08.2015
10:16

Svi u Lucane jer igra nasa Zvezda.

avatar
Wednesday, 26.08.2015
20:10

neko u Lucanima , neko u Ligu Sampiona

avatar
Стефан Ђорђевић
Wednesday, 26.08.2015
21:35

Neko će kukati i nalaziti alibi, a biće isprašen večeras, kao i u derbiju kada će Zvezda pokazati punu snagu ;) A neko se vratio na presto i teško da ćega skinuti do kraja i biće šampion! 60+ godina smo po broju titula prvi i ostaćemo!

avatar
Srbija voli Zvezdu
Thursday, 27.08.2015
10:18

Samo pusti san.

avatar
Wednesday, 26.08.2015
23:08

neko ti je rekao cinjenice a ti si neki car u najavama sta ce biti ako bude ?