Zvezda od danas na Kipru, ''Grof'' poveo 26 igrača

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.01.2016.
16:43
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde preselili su se u toplije krajeve, na Kipar, gde će obaviti poslednju fazu priprema za nastavak sezne.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle prvog dela priprema u Sloveniji, gde su zabeležene i tri pobede u isto toliko odigranih mečeva, a onda i kraćeg boravka u Beogradu, Zvezdina ekspedicija od danas je na Kipru, gde će se obaviti poslednja faza priprema

Trener Miodrag Božović je na put u Larnaku poveo ukupno 26 fudbalera, među kojima i najnovija pojačanja, Damijana Le Taleka i Davida Babunskog. Za razliku od priprema u Sloveniji, nema 18-godišnjeg napadača Luke Jovića koji je prešao u lisabonsku Benfiku.

Damir Kahriman, Nemanja Supić, Filip Manojlović, Aleksandar Stanković, Savo Pavićević, Miloš Stojanović, Dušan Anđelković, Luis Ibanjez, Aleksandar Luković, Marko Petković, Miloš Cvetković, Zoran Rendulić, Mihailo Ristić, David Babunski, Mičel Donald, Aleksandar Katai, Marko Grujić, Srđan Plavšić, Slavoljub Srnić, Nikola Jovanović, Saša Stojanović, Nenad Gavrić, Damijan le Talek, Hugo Vijera, Petar Orlandić i Predrag Sikimić.

Pet pripremih mečeva odgraće Zvezda na Kipru. Kako je saopšteno na zvaničnom klupskom sajtu, šestog dana februara igraće se dve prijateljske utakmice - protiv Atlantisa i protiv Volge. Sibir će biti protivnik 11. februara, a dva dana kasnije (13. februar) biće odigrane i poslednje dve utakmice, kada će Zvezdini rivali biti ruski Ural i Krasnodar.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 31.01.2016
17:59

Samo napred i sampionski.

avatar
Coa
Sunday, 31.01.2016
18:22

Zna li se zasto nema Vukasina na spisku?

avatar
Coa
Sunday, 31.01.2016
19:04

to da odlazi znam pratim situaciju ali koliko vidim zapelo je oko plate jer je Bordo davao vise... ne znam jesu li Francuzi jos uvek u igri, s obzirom da je njihova ponda odbijena. Zato me je malo zacudilo sto ga nema na spisku jer nista nije zavrseno a ne verujem da ce se Rusi bas otvoriti nesto specijalno u drugom krugu pregovora.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 31.01.2016
18:49

Vule odlazi, a u toku veceri ili najkasnije sutra saznacemo da li je u pitanju Bordeaux ili ruski klub.