Zvezda obnovila interesovanje za 'zlatnog Orlića'

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 05.06.2017.
09:45
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Bivši štoper novosadske Vojvodine i član omladinske reprezentacije Srbije koja se na Novom Zelandu okitila titulom prvaka sveta ponovo je na radaru Crvene zvezde.

nzs.si
nzs.si

Povezane vesti

Vicešampion Srbije kreće u novu sezonu sa novim šefom stručnog štaba koji će u ponedeljak od 13 časova biti promovisan na našem najvećem stadionu, a nakon dolaska novog trenera moći će da počne i potraga za pojačanjima.

Spisak postoji, biće neophodno da i Vladan Milojević da saglasnost oko toga koji igrači su mu potrebni, a svakako da bi bivši štoper novosadske Vojvodine Srđan Babić (21) bio pojačanje.

Crveno-belima su očajnički potrebni igrači koji pokrivaju poziciju štopera, a "Žurnal" piše da je Zvezda zbog toga obnovila interesovanje za Babića.

Momak rođen u Banjaluci nije želeo na "Marakanu" pre tri godine. Tada je svoju odluku obrazložio time da iz poštovanja prema navijačima Vojvodine ne može da se preseli na "Marakanu".

Osim pomenutog razloga Srđan Babić je tada istakao da Zvezda ima previše igrača na poziciji štopera kao i da finansijska situacija nije dobra.

Da li se u razmišljanju Srđana Babića u međuvremenu nešto promenilo saznaćemo u nedeljama pred nama. Sigurno je samo to da talentovani štoper ne može da bude zadovoljan statusom koji ima u Real Sosijedadu.

Sa klubom iz San Sebastijana Srđan Babić ima ugovor do juna 2019. godine, tako bi pozajmica bila najrealnija opcija za Crvenu zvezdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Tuesday, 06.06.2017
10:15

ako ga dovodimo onda otkupiti ugovor a ne pozajmica jer Zvezda nije klub kao pomoc za afirmaciju igraca drugog kluba,trebalo bi dovesti onog Marasa iz Rada

avatar
sef9
Monday, 05.06.2017
17:49

pozajmica ne samo transfer

avatar
MikiTheLegend
Monday, 05.06.2017
16:00

Ovakvi potezi nam se do sada nisu nesto isplatili, dobijemo igraca koji nije igrao ozbiljnu utakmicu godinama koji ili igra jako lose ili mu treba pola sezone da pocne da igra pristojno a mi od njegovog vracanja u zivot nemamo nista, Poletanovic je najsveziji primer toga, ali za njega smo bar dobili otkupnu klauzulu pa je i imalo nekog smisla...

avatar
RašaNoviSad
Monday, 05.06.2017
14:15

POKVAREN VAM RADAR

avatar
bokibole
Wednesday, 07.06.2017
17:53

nama je izgleda sve pokvareno!Ej,momak ima sada 21.godinu!I mi ga uzmemo na godinu,razigramo,on se povrati,i sledeceg leta se vrati u Spaniju,Sosijedad(ako im netreba)proda nekom Alavesu,Leganesu ili tako nekom osrednjem spanskom klubu...I sta zvezda time dobija??Jedno veeeeliko nista,jer para da ga otkupi nema.

avatar
Monday, 05.06.2017
10:56

Bio bi odlično pojačanje ali od ove njegove izjave stanje u Zvezdi se nije mnogo promenilo tako da su šanse male da ga dovedu.