Zvezda obezbedila besplatne pripreme!

  • 12. jun 2013.

  • 13:34

  • Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda u sredu potpisala veoma značajan ugovor o sponzorstvu sa slovenačkom kompanijom Terme Čatež, koji će crveno-belima omogućiti besplatne pripreme, bilo letnje ili zimske u naredne dve godine.


Foto: crvenazvezdafk.com
Ispred Crvene zvezde, ugovor sa Slovencima potpisao je predsednik kluba Dragan Džajić, koji je tom prilikom izrazio veliko zadovoljstvo zbog uspostavljene saradnje sa Termama Čatež, ali i naglasio značaj ovog ugovora za Zvezdu.

''U Termama Čatež smo prepoznali uspešan brend sa kojim ćemo, nadam se uspešno, sarađivati u narednom periodu. Sporazum koji smo postigli će doprineti razvoju obe strane, Crvene zvezde u sportskom, a Termi Čatež u poslovnom smislu'', istakao je Džajić.

Kako je navedeno na zvaničnom klupskom sajtu, Zvezda će, sa jedne strane, u narednom periodu imati besplatne pripreme svojih fudbalera, dok će Terme Čatež ''uz sebe vezati jedan od najvećih sportskih brendova jugoistočne Evrope i na taj način doprineti svom daljem razvoju''.

''Crvena zvezda i Terme Čatež su itekako priznati u svojim oblastima. Sigurni smo da će lokacija i naš trenažni centar ispuniti sve uslove za vrhunsku pripremu igrača. Pomenuću i firmu 'Sport plus' sa kojom imamo odličnu saradnju. Želim Crvenoj zvezdi da nakon priprema u Sloveniji, zabeleži što više pobeda'', izjavio je direktor Termi Čatež Sebastjan Selan.

Ugovor je potpisan na dve godine, uz opciju produženja saradnje na još dve godine. 


Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

VESTI PO KLUBOVIMA

Prvenac Đorđa Rakića

U Crvenoj zvezdi ovog proleća imaju dosta razloga za zadovoljstvo, a jedan od njih je i povratak u golgetersku formu Đorđa Rakića, koji je jesenji deo sezone propustio zbog povrede. Rakić je svojim prvim golom u sezoni najavio trijumf nad Radničkim iz Niša, kojim je Zvezda došla na prag šampionske titule.

1

U Fokusu

Mojes - Na putu za Golgotu...

Simbolično, za Uskršnji vikend, Dejvid Mojes je poneo krst na leđima, njegov odlazak je iskupljenje za Glejzere i igrače. Čisto da se ne zaboravi, Junajtedov neuspeh je itekako deljiv, makar i onaj koji je platio ceh morao da proguta sve iz tanjira...

Dalje...

Prva strana

Zvezda i Partizan - Kad je država Medići...

Kako smo se navikli da se država i njene sluge ponašaju kao srednjevekovne mecene? Zbog čega se samoupravljački koncept u sportu tretira kao beli medved? Da li je država pogrešno shvatila svoju ulogu i zbog čega je privatizacija Sveti gral?

Dalje...

Izjava dana

Od Stivena Džerarda nema bolje veznog fudbalera na svetu!

Brendan Rodžers

Brendan Rodžers