Zvezda obezbedila besplatne pripreme!

  • 12. jun 2013.

  • 13:34

  • Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda u sredu potpisala veoma značajan ugovor o sponzorstvu sa slovenačkom kompanijom Terme Čatež, koji će crveno-belima omogućiti besplatne pripreme, bilo letnje ili zimske u naredne dve godine.


Foto: crvenazvezdafk.com
Ispred Crvene zvezde, ugovor sa Slovencima potpisao je predsednik kluba Dragan Džajić, koji je tom prilikom izrazio veliko zadovoljstvo zbog uspostavljene saradnje sa Termama Čatež, ali i naglasio značaj ovog ugovora za Zvezdu.

''U Termama Čatež smo prepoznali uspešan brend sa kojim ćemo, nadam se uspešno, sarađivati u narednom periodu. Sporazum koji smo postigli će doprineti razvoju obe strane, Crvene zvezde u sportskom, a Termi Čatež u poslovnom smislu'', istakao je Džajić.

Kako je navedeno na zvaničnom klupskom sajtu, Zvezda će, sa jedne strane, u narednom periodu imati besplatne pripreme svojih fudbalera, dok će Terme Čatež ''uz sebe vezati jedan od najvećih sportskih brendova jugoistočne Evrope i na taj način doprineti svom daljem razvoju''.

''Crvena zvezda i Terme Čatež su itekako priznati u svojim oblastima. Sigurni smo da će lokacija i naš trenažni centar ispuniti sve uslove za vrhunsku pripremu igrača. Pomenuću i firmu 'Sport plus' sa kojom imamo odličnu saradnju. Želim Crvenoj zvezdi da nakon priprema u Sloveniji, zabeleži što više pobeda'', izjavio je direktor Termi Čatež Sebastjan Selan.

Ugovor je potpisan na dve godine, uz opciju produženja saradnje na još dve godine. 


Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

VESTI PO KLUBOVIMA

Konor Vikam - Liverpulov prijatelj

Fudbaler Sanderlenda je jedini koji je u tekućoj sezoni uspeo da postigne gol i na 'Stamford Bridžu' i na 'Etihadu'. NJegovim golovima najviše su se obradovali navijači Liverpula.

1

Prva strana

Zvezda i Partizan - Kad je država Medići...

Kako smo se navikli da se država i njene sluge ponašaju kao srednjevekovne mecene? Zbog čega se samoupravljački koncept u sportu tretira kao beli medved? Da li je država pogrešno shvatila svoju ulogu i zbog čega je privatizacija Sveti gral?

Dalje...

Glas naroda

"Večiti", svaka bi vas birtija poželela!

Formula je sledeća, ko je dalje od državnih jasli piše saopštenja, onaj drugi odgovara sa visine. Onda se umeša savez sa opštim mestima, pa neko poviče "privatizacija" i svi se razbeže. Umesto zaključka, prisetite se kako je izgledao jesenji derbi.

Dalje...