Zvezda obelodanila spisak kadidata za Skupštinu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.05.2017.
10:34
Izvor: Sportske.net

Početkom narednog meseca fudbalski klub Crvena zvezda trebalo bi da dobije novu Skupštinu, a tim povodom se obratio i predsednik izborne komisije.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Matija Raojičić je u obraćanju članovima kluba konstatovao da je postupak kandidovanja za izbore za Skupštinu okončan i obelodanio da se na listi kandidata nalazi 61 ime.

"Sa velikim zadovoljstvom možemo da konstatujemo da je lista od 61 kandidata izuzetno raznovrsna i kvalitetna. Svi kandidati su višegodišnji članovi kluba, ostvareni i uspešni u svojim profesijama" saopštio je Radojičić.

Predsednik izborne komisije pozvao je članove kluba da se upoznaju sa imenima kandidata i da masovno izađu na izbore kako bi nova Skupština imala što veći legitimitet.

Spisak kandidata za koje će članovi Crvene zvezde glasati na izborima 4. i 5. juna objavljen je na zvaničnom sajtu kluba iz Lutice Bogdana i možete ga preuzeti OVDE!

Zanimljivo je da se među kandidatima nalazi i aktuelni trener Crvene zvezde Boško Đurovski, a od javnih ličnosti su tu glumci Aleksandar Radojičić, Viktor Savić, novinar i kolumnista Miroslav Lazanski, reditelj Jug Radivojević...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paris Saint Germain
Thursday, 25.05.2017
17:30

Sve moj do mojega

avatar
ruud gullit
Thursday, 25.05.2017
11:28

Kakav Radojcic, kakav Savic, budimo malo ozbiljni.

avatar
Al(a)din
Thursday, 25.05.2017
11:07

Sta ce tu novinari i glumci ???? Valjda je to mesto za fudbalske strucnjake, a ne za najpoznatije navijace CZ