Zvezda - Novo pojačanje je Nejc Pečnik!?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.07.2014.
22:53
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sjajne vesti za navijače Crvene zvezde stižu iz Slovenije, sa priprema crveno-belih. Nejc Pečnik na pragu je povratka na Marakanu!

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Naime, kako večeras prenose ''Novosti'', slovenački internacionalac i jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde u prošloj sezoni u nedelju se priključio Lalatovićevom timu i narednih dana treniraće sa crveno-belima.

Isti izvor navodi i da je Nejc Pečnik već počeo pregovore o povratku u Crvenu zvezdu, da je na tu temu već razgovarao sa trenerom Lalatovićem, a da je za ponedeljak zakazan razgovor i sa sportskim direktorom Zvezdanom Terzićem, posle čega bi konačan epilog trebalo da bude poznat.

Ali, s obzirom na razvoj situacije i činjenicu da Pečnik još uvek nije postigao dogovor sa nekim drugim klubom (pominjao se Maribor), utisak je da su sada znatno veće šanse da se on vrati u Crvenu zvezdu.

Podsetimo, Pečnik je i pre par dana bio u poseti bivšim (i budućim?) saigračima, odgledao je utakmicu protiv Vašaša i tom prilikom u izjavi za ''Sportske'' izrazio sumnju da je neophodan Lalatovićevom timu.

Ali, izgleda da ipak jeste potreban crveno-belima, ostalo je ''samo'' da se dogovore finansijski detalji...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke