Zvezda - Nove mete!

Autor: Boris Jovanović
utorak 15.07.2014.
10:24
Izvor: Sportske.net

Zvezda ima problem jer su neke želje u prelaznom roku nerealne, dok za neke igrače jednostavno nema novca. Postoji li plan "B"?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zvezdan Terzić je rekao da ima dovoljno vremena do početka prvenstva i da će praktično tek prijateljski mečevi dati odgovor na pitanje šta je Zvezdi još potrebno.

U ovom trenutku bilans prelaznog roka je Despotović, Gavrić, Kahriman, Đorđević. Prva trojica će sigurno biti izbor Lalatovića u startnoj postavi, Đorđević je alternativa za Mijailovića.

Međutim, srpski šampion mora praktično da oformi novi tim, a neke mete su bile nerealne. Recimo, i dalje se priča o dovođenju Lukovića, ali on je daleko od "Marakane", ima druge planove, dok Bosančić koji je bio voljan da pojača "Crveno-bele" ima ugovor i sigurno će do zime ostati u Južnoj Koreji.

Skup je i vezista Krunić iz Srema, a Beveren ne pušta Oumarua. Tačnije, Belgijanci traže obeštećenje.

Verovatno će Zvezda čekati, većina transfera se obavlja u avgustu, nije tajna da je Terzić kontaktirao Marka Milinkovića iz Slovana, ali i on gleda ka Zapadu.

Zvezdine muke bi olakšala prodaja Lazovića i Petkovića, prvi je negde između "Marakane" i inostranstva, otpao je Olimpijakos, kako nam je nedavno rekao, i dalje čeka, veruje da će biti ponuda.

"Sport" piše da bi za Petkovića mogla da se pojavi opcija odlaska u Francusku, tačnije Lil. Igrač je na prodaju, propao je dogovor sa Sportingom, a eventualni odlazak maladog reprezentativca će odmah nametnuti obavezu dovođenja novih pojačanja.

Ko bi realno mogao da stigne u Zvezdu?

Pre svih tamnoputi Regan iz Napretka, priča se da je taj transfer pitanje dana. Zvezda i dalje traži špica, sada je aktuelan iskusni Slovenac Dedić, ali i taj transfer je na dugom štapu.

Tajm aut koji je uzeo Terzić je želja da se odmere opcije, ali i sačeka avgust kada će se stvari razbistriti. Tada bi i neki igrači mogli da spuste cenu i pogledaju ka domaćem fudbalu.

Jedno je sigurno, potrebno je najmanje još četiri ili pet ozbiljnih pojačanja, kako bi Zvezda bila konkurentna večitom rivalu naredne sezone.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke