Zvezda - Niko kao Zvezdan?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.12.2014.
19:54
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda je juče dobila novi Upravni odbor, ali i novog generalnog direktora. Jedna rečenica u njegovom obraćanju po izboru na ovu funkciju izazvala je veliku pažnju.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Problemi sa kojima se Crvena zvezda suočava poslednjih godina i dalje nisu blizu rešenja.

Možda je jedan korak u tom smeru jučerašnje formiranje nove uprave, ali je i njima samima jasno da će biti veoma teško da klub iz Ljutice Bogdana u narednom periodu izvuku iz ''minusa'' od 52 miliona evra.

Posle jučerašnje sednice Skupštine kluba, oglasili su se i navijači Crvene zvezde, koji su novo rukovodstvo upozorili da će pomno pratiti njiihov rad, odnosno nadzirati da li rade u interesu kluba.

A ako je verovati novom generalnom direktoru Zvezdanu Terziću, on se proteklih meseci, dok je vršio dužnost generalnog sekretara i sportskog direktora, maksimalno posvetio obavezama u klubu, i to, bar na prvi pogled, bez ikakve materijalne nadoknade. Naprotiv, Terzić uverava da je klubu čak i pozajmljivao novac u proteklom periodu.

''Odrekao sam se plate u korist omladinske škole, radim 12 sati i postoji evidencija o tome koliko sam pozajmio klubu'', rekao je juče, između ostalog, Zvezdan Terzić.

Ako je to zaista tako, Terzić zaslužuje sve pohvale, ali se ipak mora postaviti pitanje i dokle će i on moći da se na taj način ''žrtvuje'' za klub i iz kojih pobuda to čini. A ako je u pitanju njegova neizmerna ljubav prema Zvezdi, onda u ovom trenutku od Zvezdana većeg zvezdaša nema.

Ili nam se samo čini...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The Real Man
Monday, 22.12.2014
21:02

hahahaha koliko je pozajmio neka slobodno kaze, ali neka kaze i koliko ce mu zvezda vratiti, tj sa kolikom kamatom! Tesko vama sa njim! Grobar sam da ne bude zabune...