Zvezda - Nema više prava na grešku!

Autor: Beta Beta
sreda 08.04.2015.
13:09
Izvor: Beta

To, između ostalog, tvrdi trener Crvene zvezde Nenad Lalatović, u najavi sutrašnje utakmice protiv čačanskog Borca, u 22. kolu Jelen Superlige.

BETAPHOTO/BRANA BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANA BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da njegova ekipa više nema prava na grešku, već razmišlja samo o pobedi u predstojećem meču protiv Borca u Super ligi Srbije.

"Mi više nemamo pravo na grešku i ne razmišljamo ni o čemu više osim o pobedi. Borac je veoma neugodan protivnik, koji je ove sezone 70 odsto bodova osvojio na strani. Igraju mnogo bolje u gostima nego kod kuće, poseduju fenomenalnu polu-kontru i kontru", rekao je Lalatović novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Zvezda sutra dočekuje Borac na svom terenu u utakmici 22. kola Super lige Srbije. Crveno-beli su drugi na tabeli sa 45 bodova, pet manje od prvoplasiranog Partizana, dok je Borac na 11. poziciji sa 20 osvojenih bodova.

Zvezda je u prethodnom kolu izgubila od Novog Pazara, a novinare je zanimalo da li Lalatović uspeo da "podige" ekipu posle tog poraza.

"Videćemo to sutra, mislim da jesam. Rekao sam igračima da nemaju razloga da sada padnu. Jeste neprijatan poraz, pogotovo iz razloga jer smo tokom meča imali inicijativu i nismo iskoristili pet situacija jedan na jedan sa pet metara, posle čega je usledila kazna iz penala koji je apsolutno bio. Svaka čast sudiji", kazao je Lalatović.

Trener Zvezde je naveo da će u sutrašnjem meču biti jedna do dve promene u sastavu u odnosu na prethodni meč, kao i da neće moći da računa na Aleksandra Kataija zbog parnih žutih kartona.

Posle meča s Borcem Zvezdu čeka duel sa Voždovcem, a nakon toga i "večiti" derbi sa Partizanom.

"Ne razmišljamo o derbiju, jer ima još mnogo da se igra. Razmišljamo o svakom sledećem protivniku. Više se puta se pokazalo da je prvenstvo jako i da svako svakog može da pobedi. Prednost prvoplasirane ekipe nije nedostižna", kazao je Lalatović.

Meč između Crvene zvezde i Borca igra se sutra od 17.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke