Zvezda nema para za vezistu!

Autor: Boban Filipović
petak 08.05.2015.
12:31
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Zbog loše finansijke situacije u klubu, najtrofejniji srpski klub po svoj prilici neće moći da otkupi Aleksandra Kataija od 'bratskog' Olimpijakosa.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Kataiju pozajmica ističe krajem juna, a kako otkupna klauzula u njegovom ugovoru sa Olimpijakosom  iznosi 600 hiljada evra, njegov ostanak u Crvenoj zvezdi zvuči kao nemoguća misija.

Aleksandar Katai se ustalio u prvoj postavi aktualnog šampiona Srbije u drugom delu sezone, često bivao igrač koji pravi razliku na terenu, utisak je da mu je trener Nenad Lalatović pronašao mesto u timu koje mu najviše leži.

"Smatram da mi ova pozicija više odgovara nego da igram po boku, prosto se bolje osećam. U Grčkoj sam igrao klasičnog polušpica mada mi nije strano da budem u veznom redu i smatram da tu mogu dosta da pružim." izjavio je Katai.

Kako prenosi 'Sport', Zvezda će pokušati od Olimijakosa da izdejstvuje pozajmicu na još godinu dana, ali grčki šampion će gotovo sigurno prednost dati klubu koji će biti rad da ga kupi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran GGMU CG
Saturday, 09.05.2015
14:10

nijesu dzabe na aparate za disanje vec neko vrijeme:D

avatar
Vanja Grubač
Friday, 08.05.2015
17:26

Ma nemoguće...Kako to da nemakad su legle pare od Gasproma,AMSS i Kliničkog centra?Kad stižu pare od Laste,Aerodroma Nikola Tesla i Hidroelektrane Djerdap?Tu bi moralo da se nakupi a Katai vredi toliko.

avatar
jv
Friday, 08.05.2015
13:28

Ako prodamo Jovica,a tim parama ne kupimo njega nismo normalni.

avatar
kkkfafa
Sunday, 10.05.2015
05:40

Ma nemojte kasti!...