Zvezda nema način da zadrži Pečnika

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.12.2014.
21:29
Izvor: Sportske.net

Slovenački internacionalac iz redova Crvene zvezde napustiće "Marakanu" u narednom periodu pošto je u prethodnim nedeljama dobio ponude koje šampionu Srbije vezuju ruke.

Beta/FKCrvenazvezda/Starsportphoto/SrdjanStevanovic/Ds
Beta/FKCrvenazvezda/Starsportphoto/SrdjanStevanovic/Ds

Povezane vesti

Fudbaler kojeg je Nenad Lalatović nedavno okarakterisao kao najboljeg u jesenjem delu sezone definitivno će napustiti redove Crvene zvezde tokom januarskog prelaznog roka.

Od ranije je poznato da je želja stručnog štaba da Nejc Pečnik ostane u klubu ali to u datom trenutku deluje kao nerealna opcija.

Slovenački internacionalac dobio je unosne ponude sa Dalekog istoka a ništa manje izdašna nije ni ponuda Kaljarija što znači da je na Pečniku da odluči gde želi da nastavi karijeru.

Kada je tokom prethodnog leta odlučio da ostane u klubu Pečnik je tražio da mu bude omogućeno da isti napusti u trenutku kada dobije unosnu ponudu i čini se da će tu opciju iskoristiti već u januaru.

Crvena zvezda duguje Slovencu 200.000 evra pa ne treba očekivati zaradu od transfera pošto će Pečnik klub faktički napustiti kao slobdan igrač.

Nejc Pečnik odigrao je 44 utakmice u crveno-belom dresu, postigao 9 pogodaka i osvojio titulu sa Zvezdom u prethodnoj sezoni.

U završnici jesenjeg dela tekuće sezone bio je jedan od nosilaca igre Lalatovićevog tima, univerzalac koji je nastupao na pozicijama desnog beka, levog i desnog krila ali i špic igrača u nedostatku boljih rešenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke