Zvezda nekonkurentna - Dražić se seli na "Velodrom"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.08.2014.
15:42
Izvor: Sportske.net

Omladinski reprezentativac Srbije Dejan Dražić ostaće samo želja FK Crvena zvezda pošto je transfer mladog napadača u Olimpik iz Marseja sve izvesniji.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Šampion Srbije dugo je merkao omladinske reprezentativce Srbije Dejana Dražića i Srđana Babića ali će po svoj prilici ostati uskraćen za usluge dvojice perspektivnih fudbalera.

Baš kao što su tokom tekućeg prelaznog roka kvalitetni mladi igrači kakavi su Vanja Milinković-Savić i njegov brat Sergej birali inostranstvo, tako će biti i u slučaju gore navedene dvojice.

Srđan Babić već je jasno izneo svoj stav i poručio da ga prelazak u Zvezdu ne interesuje a Dejana Dražića po svoj prilici niko neće ni pitati da li mu je neki od dva najveća srpska kluba blizu srcu.

Talentovani napadač OFK Beograda nalazi se pred vratima slavnog Olimpika iz Marseja koji bi transfer mogao da ozvanički u narednim danima.

Deventnaestogodišnji Somborac u Marseju neće imati ulogu prvotimca ali će imati sve neophodne uslove za kvalitetan rad i razvoj što u Srbiji teško da može da dobije, bez obzira na to koja mu je strana Topčiderskog brda milija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke