Zvezda - Neka se zavrte kuglice!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 20.06.2016.
08:56
Izvor: Sportske.net

Srpski šampion će danas oko podneva dobiti prvog rivala, crveno-beli imaju jasne želje.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Crvena Zvezda će biti favorit u drugoj rundi, ona se igra 12. ili 13. jula, srpski šampion je u grupi povlašćenih timova, a kao i obično, ima boljih i manje boljih solucija.

U prvom kolu ćemo videti četiri para, one najslabije timove. "Giganti" poput TNS iz Velsa, La Valete, Flore iz Estonije i Santa Kolome iz Andore će biti favoriti, po koeficijentu u odnosu na prvaka Farskih Ostrva (B36), Alaškert iz Jermenije, Tre Pene iz San Marina i Linkoln sa Gibraltara.

Pobednici ove runde će u šešir sa ostalim potencijalnim protivnicima Zvezde, radi se o ekipama Liepaje iz Letonije, crnogorske Mladosti, severnoirskog Krusejdersa, Dandalka iz Republike Irske, Dudelanža Luksemburg, Žalgirisa, Zrinjskog, albanskog Partizanija, Vardara, Norčepinga, slovenačke Olimpije, Ferencvaroša, SJK iz Finske i Hapoela iz Izraela.

Jasno poželjan je što slabiji rival, uvek je dobro putovanje na ostrvo protiv amatera, tim pre što su tereni regularni a nije ni vrućina, dok u Zvezdi ne bi želeli šampione Izraela, Mađarske, Švedske.

Što se okolnih zemalja tiče, Olimpija nije naivan rival, Mladost iz Podgorice i Vardar su slabiji, takođe ni protiv Zrinjskog ne bi trebalo da bude problema.

Očekujemo da UEFA skrati žreb, timove podeli u grupe, što bi smanjilo broj potencijalnih rivala.

Budite tu, kao i uvek prve informacije na našem portalu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Cole MCM
Monday, 20.06.2016
11:00

Sto ne objavljujete podgrupe? Izaslo na UEFA.com

avatar
Nikola Domazet
Monday, 20.06.2016
10:12
avatar
Nikola Domazet
Monday, 20.06.2016
10:11
avatar
pfc
Monday, 20.06.2016
09:53

A odakle vama pravo da potcenjujete bilo koji klub. Zar je Zvezda gigant? ili Partizan? O ostalima da i ne govorimo jer su rangu giganata. Zar je bitno hoce li nasi klubovi poispadati pocetkom ili sredinom juna. Kad budemo imali po dva kluba u grupnim fazama evro takmicenja i tada ne bi trebalo nikog da potcenjujemo jer jednostavno to nije ukusno sa nase strane.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 20.06.2016
09:26

Dudelanž ili Dandalka, kolo sreće se okreće. Živela Zvezda i majka Srbija.

avatar
Sin Dragan
Monday, 20.06.2016
09:19

Albanski partizani? Nista nije slucajno i bez razloga...