Zvezda neće na Toletovu sednicu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.09.2014.
11:29
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Čelnici FK Crvena zvezda negativno su odgovorili na poziv predsednika FSS Tomislava Karadžića da danas prisustvuju sastanku Odbora za hitna pitanja sazvan nakon zasedanja UO šampiona Srbije.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nakon što je Upravni odbor FK Crvena zvezda zasedao u ponedeljak i doneo zaključak da predsedniku FSS uputi ultimatum, Tomislav Karadžić sazvao je vanrednu sednicu Odbora za hitna pitanja FSS i uputio poziv čelnicima Crvene zvezde da njoj prisustvuju.

Na "Marakani" su odbili taj poziv i poručili Tomislavu Karadžiću da ne žele da učestvuju u zasedanju Odbora za hitna pitanja jer bi time dali legitimitet Karadžiću i telima kojima upravlja.


"Poštovani g. Karadžiću,

Povodom Vašeg odgovora na naš dopis od 16. septembra koji smo primili na današnji dan, želimo da Vas obavestimo o sledećem.

Stav Upravnog odbora FK Crvena zvezda je nepromenjen u odnosu na naš dopis upućen Vama dana 16. septembra 2014. godine.

U tom smislu ne želimo da uzmemo učešće u radu proširenog Odbora za hitna pitanja i time Vama damo dalji legitimitet, ili da učestvujemo  u bilo kakvom vidu polemike koja je štetna po fudbalski sport u našoj zemlji.

Još jednom apelujemo na Vas da se pismeno izjasnite vezano na naš dopis, kako bi FK Crvena zvezda preduzeo dalje korake u skladu sa Statutom Fudbalskog saveza Srbije
" stoji u saopštenju FK Crvena zvezda koje je potpisao Svetozar Marković.

Podsećamo da je FK Crvena zvezda u sredu uputio zvaničan zahtev za raspisivanje izbora u FSS a ostaje da se vidi kakave će odluke na današnjoj sednici Odbora za hitna pitanja doneti njeni članovi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke