Zvezda ne odustaje, Luka Jović nastavio da rešeta!

Autor: Darko Mitrović
subota 18.04.2015.
17:52
Izvor: Sportske.net

Zvezda spremno dočekuje ''večiti derbi''! Crveno-beli su danas upisali novu pobedu u Jelen Superligi i, bar do sutra, još jednom smanjili prednost Partizana na dva boda razlike.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

U derbiju 23. kola Jelen Superlige, Crvena zvezda je kao gost na Vračaru savladala ekipu Voždovca rezultatom 1-0 i tako nastavila trku za odbranu šampionskog trona.

Zvezda je bila bolji rival čitavim tokom utakmice. Od prvog minuta smo gledali inicijativu Lalatovićevih pulena, ali oni dugo nisu uspevali da nađu put do mreže iskusnog Supića.

Prvu priliku na utakmici propustio je Luka Jović u 10. minutu. Kasnije su pretili i Katai i Stojanović, ali je najbliži golu bio Dušan Anđelković pet minuta pre kraja prvog dela igre, kada je iz slobodnog udarca pogodi prečku.

Ista slika i u nastavku, konstantna inicijativa Zvezde, koja iz prva prave prilike u drugom poluvremenu konačno stiže do vođstva.

Savo Pavićević je odigrao važnu ulogu, jednu loptu je uputio preko glave ka Luki Joviću, koji ju je primio na grudi, a onda rutinski poslao u mrežu - 0:1!

Gol odluke možete da vidite OVDE.

Taj gol je i odlučio pobednika ove utakmice. Do kraja nije bilo ni većih prilika, ni novih uzbuđenja. Zvezda je bez problema sačuvala minimalno vođstvo i izborila novu pobedu u domaćem šampionatu.

Zvezdu u sledećem kolu očekuje ''večiti derbi'', kada će biti jasno da li su reana nadanja njenih navijača o odbrani titule ovog proleća.

Voždovac - Supić, Stojković (Nikolić od 59.), D. Pavlović, Radivojević, Ivković, M. Pavlović, Petrović, Karaklajić (od 13' Jokić, od 76' Đermanović), Sinđić, Odita, Adamović

Crvena zvezda - Rajković, Cvetković, Pavićević, Jovanović, Anđelković, Kovačević, Stojanović, Katai, Lazović (Grujić od 89.), Orlandić, Jović (Ristić od 74).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke