Zvezda (ne) može oba puta da pobedi Rad?

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.10.2014.
12:14
Izvor: Sportske.net, Sport

Crvena zvezda se ponovo nalazi u sličnoj situaciji kao pred duele sa čačanskim Borcem. Ovog puta će dva puta uzsstopno da se sastane sa ekipom beogradskog Rada.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Podsetimo, u prethodnoj fazi takmičenja u Kupu Srbije, Crvena zvezda je na Marakani savladala Borac sa 1:0, da bi samo nekoliko dana kasnije gostovala u Čačku, gde je istog protivnika u prvenstvenom susretu savladala - istim rezultatom.

Sada su pred beogradskim crveno-belima dva duela sa Radom. Prvi, takođe, u Kupu, u osmini finala, a narednog vikenda je na programu njihov superligaški duel.

Ono što je interesantno, jeste da će se oba susreta odigrati na Vračaru, pošto zbog ''visokog rizika'', Rad neće moći da dočeka aktuelnog šampiona na svom stadionu na Banjici.

Ipak, trener ''Građevinara'' Milan Milanović je optimista i veruje da će njegov tim bar u jednoj od dve naredne utakmice ostvariti povoljan rezultat.

''Nadam se da Zvezda neće moći oba puta da bude uspešnija. rad nije u poziciji da bilo kome preti, ali u fudbalu su iznenađenja moguća. Bio bi veliki uspeh da i na proleće igramo u Kupu'', ističe Milanović, a prenosi ''Sport''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke