Zvezda - Nazire se svetlo na kraju tunela!

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.04.2015.
09:22
Izvor: Sportske.net, Sport

Zvezdina trka za evro-licencu i dalje traje, vremena je sve manje, ali nada je sve veća...

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Ohrabrujuće vesti za sve pristalice Crvene zvezde, kad je u pitanju rešavanje nagomilanih finansijskih problema u našem najtrofejnijem klubu.

Naime, današnji ''Sport'' prenosi da je praktično sve spremno za potpisivanje novog ugovora sa generalnim sponzorom Gaspromom, a da bi to trebalo da bude ozvaničeno za desetak dana, posle Uskrsa, a najkasnije do 20. aprila.

Isti izvor navodi i da je dogovorena saradnja u naredne četiri godine, da su usmeno precizirani gotovo svi detalji, a da će Zvezda od Gasproma dobijati godišnje 4.5 miliona evra, što su praktično isti uslovi kao i u prethodnom periodu.

Ukoliko sve bude kako se očekuje, Zvezda bi zahvaljujući ovom sporazumu mogla da uzme kredit za dobijanje licence za učešće u Evropi, a uporedo sa time i da isplati ono što je najurgentnije kada su u pitanju brojna dugovanja prema bivšim igračima i trenerima.

Vremena nema mnogo, Zvezdina nada da će na leto ipak moći da nastupi na evro-sceni trajaće do kraja maja, kada bi iz UEFA crveno-belima trebalo da stignu konačne vesti po tom pitanju.

Ipak, sporazum sa Gaspromom znači i da u Ljutice Bogdana sada imaju čemu da se nadaju...





Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke