Zvezda – Nazire se kostur tima?

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 05.01.2015.
10:20
Izvor: Sportske.net

Radno je u Crvenoj zvezdi, rešavaju kadrovska pitanja, nazire se kostur tima za nastavak sezone.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Rukovodstvo fudbalskog kluba Crvena zvezda na početku nove kalendarske godine aktivno radi na rešavanju problema, koji se ponajviše ogledaju kroz finansijski smisao.

Kako bi se treneru Lalatoviću obezbedila pojačanja za nastavak sezone, pre svega je potrebno rešiti problem sa zaostalim dugovanjima, koja već godinama unazad prave probleme sa licenciranjem novih fudbalera.

Kako saznaje 'Sport', crveno-beli u ovom trenutku duguju oko 240 hiljada evra, s tim da je pred Novu godinu dug smanjen, te da se najvećim delom duguje Kaduu i Vešoviću, oko 150 hiljada evra. Klub ima nameru da čitav problem sa zaostalim dugovanjima izmiri u narednih desetak dana, kako bi se krenulo sa konkretnim potezima ka angažovanju novih igrača.

Kostur tima se već nazire.

Golmansko mesto rezervisano je za Predraga Rajkovića, tu dileme nema.

Ujedno, rešava se situacija i sa sadašnjim igračima na koje se ozbiljno računa u nastavku sezone, te otuda i informacija da je iskusni Savo Pavićević produžio vernst crveno-belima do 2016. godine.

Lalatović je ovime gotovo i rešio pitanje odbane, obzirom da su dovedeni Anđelković, Cvetković, Luković, te da je sa pozajmice vraćen Mbođ, a tu je i Darko Lazić, mladi i perspektivni defanzivac.

Vezu je napustio Pečnik, došao je Stojanović, tu je i kapiten ekipe Darko lazović, dok je situacija u vezi Bosančića otvorena. Željeno pojačanje za vezni red, Rade Krunić, nalazi se na prekretnici, njegov dolazak koči Verona i u ovom trenutku nije poznato hoće li se ovaj fudbaler odazvati Lalatoviću već na početku priprema, koje kreću za tri dana.

U napadu je situacija donekle jasnija, Parker iz Domžala bi već danas mogao da postane fudbaler Crvene zvezde, dok se takođe očekuje dolazak i Nigerijca Salamija, koji će posle reprezentativnih obaveza 09. januara biti u prvom planu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke