Zvezda našla napadača, a ostala bez Babunskog!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.01.2017.
09:17
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Aktuelni šampion Srbije i lider superligaškog karavana pronašao je zamenu za Huga Vieiru, ali će ove zime ostati bez Davida Babunskog koji traži jednostrani raskid ugovora.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Biće prometno ove zime na našem najvećem stadionu pošto se lagano sklapaju kockice oko prvih zimskih pojačanja, a pritom se potvrđuju i odlasci.

Po završetku jesenjeg dela sezone potvrđeno je da će Zvezdu napustiti Pablo Mouče, Tomas Fibel i Hugo Vieira, a za potonjeg je već pronađena zamena i to u Superligi.

Nije reč o Srđanu Vujakliji, napadaču Borca, premda je se očekuje da i "prva violina" Superlige stigne na "Marakanu", već o napadaču niškog Radničkog Milanu Pavkovu (22), prenosi "Sportski Žurnal".

Predstavnici Crvene zvezde odlučili su da izbor padne na Novosađanina koji je u jesenjem delu sezone postigao pet golova u dresu "Reala sa Nišave", iako se razmišljalo o još nekim imenima.

Pored Milana Pavkova na Zvezdinom skeneru su bili Marko Mrkić, takođe iz Radničkog i Aleksa Vukanović iz kruševačkog Napretka, ali je izbor pao na bivšeg igrača Vojvodine zbog povoljnih finansijskih uslova.

Milan Pavkov

Milan Pavkov Vladan Pavlovic Nikola Krcmarevic
Beta/SašaĐorđević/Ds

Upravo će Milan Pavkov biti zamena za Huga Vieiru koji napušta Crvenu zvezdu i seli se u Japan, ali to neće biti poslednji odlazak sa "Marakane" ove zime.

Makedonski internacionalac David Babunski okončaće ove zime saradnju sa crveno-belima pošto je pokrenuo proces za jednostrani raskid ugovora zbog neisplaćenih zarada.

Dugovanja koje Crvena zvezda ima prema Babunskom samo su poslužila Makedoncu da pokrene postupak i dobije raskid ugovora, premda nije nezadovoljan kašnjenjem plate već činjenicom da nema željenu minutažu.

Za Davida Babunskog postoji interesovanje mnogih inostranih klubova, pa ostaje nejasno zašto Crvena zvezda barem nije pokušala da se oslobodi dugova koje ima i omogući mu transfer kada se na njega već ne računa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 03.01.2017
19:36

Pavkov, Mrkić i Vukanović nisu pojačanje za našu ligu, a kamo li za Evropu. Oni nisu na novou Sikimića, Orlandića i Vujaklije. To su perspektivni igrači koji mogu da se razviju i prodaju u inostranstvu. Ta stvar je za mnogo suptilnu procenu i odluku. Međutim, rukovodstvo morta da dovede špica kvalitetnijeg od Vieire, za EVROPU.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 03.01.2017
17:43

Бабунски просек Оавков може бити добро појачање али се ја питам шта ћемо урадити са свим осталим нападачима. На тој позицији имамо стварно превише играча и многи ће да пропадну.

avatar
poljskikupanjac
Tuesday, 03.01.2017
16:15

odlican babunski bez sanse u zvezdi ne znam sta je to smetalo grofu kod njega igrac koji pravi visak

avatar
Mileee
Tuesday, 03.01.2017
15:51

Velika steta za Babunskog...mislim da je Grof trebao da mu da vecu sansu, sve sto je odigrao bilo je u najmanju ruku ok ili vise od toga, a na momente je bas zablistao. Zalicemo za par godina,zivi bili pa videli! A sto se tice ovog Pavkova, ne znam kakav je, ali se pitam kakva je to filozofija da u jednom prelaznom roku dovodimo 3 prosecna napadaca iz nase i onako slabe lige!? Gomilamo i napad bezveze...+ gusimo mlade velike talente, Vucicevica, Joveljica, Ilica, Romanica...Partizan uveliko afirmise njihovu generaciju Vlahovica i Jovanovica. Ja bi ostavio samo Sikimica uz ove mlade + Vukajlija i doveo Mrkica iz Radnickog...on je 96.godiste a igra opasno, ako ga ne dovedemo sad necemo nikad, bice vec na leto ista prica kao i sa Pavlovicem iz Cuke letos...bice preskup.

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 03.01.2017
14:37

Babun najavljivan kao novi Mesi kad ono...

avatar
Igorinjo
Tuesday, 03.01.2017
13:48

Umesto da isplate babunskom dugovanja, prodaju ga i tako zarade oni ga puštaju bez dinara plus sa isplatom dugovanja. Sramota šta se radi u zvezdi.

avatar
mak_juventino
Tuesday, 03.01.2017
13:13

Ovo sto se radi oko Babunskog nije u redu ...

avatar
Zvezdas Sampion
Tuesday, 03.01.2017
12:12

DAVIDE AKO SI PAMETAN PRELAZI U PARTIZAN TAMO MOGES DA POKAGES KAKAV SI MAJSTOR FUDBALA A NIKOLIC JE TU ZA TEBE

avatar
Povratak kralja #48
Tuesday, 03.01.2017
11:49

Znači počelo je?! Moram da priznam da sam pogrešio jer sam pisao da će prvi tužiti Hugo. Naravno da će pojačanje iz Radničkog biti finansijski povoljnije za zvezdu kada je zvezdin Tončev predsednik Radničkog.

avatar
nikola nikola1
Tuesday, 03.01.2017
10:33

Kakvi su ovo igraci

avatar
Volem Vosu
Tuesday, 03.01.2017
10:31

Jedan od najgorih napadaca koje je Vojvodina imala u skorije vreme. :D