Zvezda - Napadači stavljaju Lalatovića na ''slatke muke''

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.08.2014.
14:34
Izvor: Sportske.net, Sport

Eklipa Crvene zvezde u novu sezonu je ušla onako kako se i očekivalo - serijom pobeda, koja bi trebalo da se nastavi i u četvrtom kolu, kada na Marakanu stiže subotički Spartak.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U tom susretu crveno-beli će biti slabiji za kapitena Nenada Milijaša, koji je karijeru nastavio u turskoj Manisi, ali kako sezona odmiče, čini se da trener Nenad Lalatović ima sve više razloga za zadovoljstvo kad su u pitanju napadači.

Đorđe Rakić je protiv Vojvodine, iako povređen, rešio meč svojim pogotkom sa preko dvadeset metara, talentovani Luka Jović se takođe nameće, ulazi u šanse i pitanje je vremena kada će ponovo početi da trese mreže na zvaničkim mečevima, pošto to već čini na prijateljskim.

Isto se može reći i za Đorđa Despotovića, koji je konačno stekao pravo nastupa u prvenstvenim utakmicama, a da je za veliku scenu potpuno spreman, potvrdio je pre par dana i u prijateljskom susretu sa Kolubarom (2-0), kada je postigao prelep gol ''makazicama'' i najavaio da trener Lalatović na njega može ozbiljno da računa, i to već od narednog meča sa Spartakom.

I sam napadač u izjavi za ''Sport'' naglašava koliko želi da se ustali u ekipi Zvezde i golovima raduje ''armiju navijača''.

''Vratio sam se na Marakanu da ispunim svoj san - da igram pred našim vernim navijačima, u sjajnoj atmosferi. Bliži se i taj dan i nadam se da ću započetu seriju sa prijateljskih mečeva nastaviti i u prvenstvenim'', jasan je Despotović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke