Zvezda na pozajmice prosledila čitav tim

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.09.2017.
15:39
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je do poslednjeg dana prelaznog roka poslao dvanaestoricu fudbalera na pozajmice.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Vicešampion Srbije se domogao grupne faze Lige Evrope ali je i pored toga mora da smanji igrački kadar jer mnogi igrači neće moći da računaju na šansu.

Logično, najjednostavnije rešenje u ovakvim situacijama jesu pozajmice za šta su se crveno-beli i opredelili, pa je tako čak dvanaest igrača otišlo na "kaljenje".

Po trojicu fudbalera Zvezda je na pozajmice poslala u Bežaniju i Grafičar, a dvojica napadača završila su u čačanskom Borcu.

Mnogi su mislili da je Radnički vratio Milana Pavkova "za stalno" ali na sajtu Crvene zvezde stoji da je napadač poslat na pozajmicu.

Evo i spiska igrača koji su pozajmljeni: Damjan Gojkov (Bežanija), Mateus Viveiros (Bežanija), Draško Đorđević (Bežanija), Stefan Cvetković (Grafičar), Nemanja Stojić (Grafičar), Aleksandar Stanković (Grafičar), Lazar Romanić (Borac Čačak), Vanja Vučićević (Borac Čačak), Milan Pavkov (Radnički Niš), Andrija Luković (Voždovac), Milan Senić (Šiofok, Mađarska), Miloš Stojanović (Sinđelić);

Ovim je igrački kadar značajno smanjen što i stručnom štabu olakšava posao na treninzima, a za igrače koji su prosleđeni na pozajmice svakako će biti bolje da igraju nego da treniraju u Zvezdi bez takmičarskih utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Iznogoud
Friday, 01.09.2017
16:16

Jedino mi nije jasno zasto Milosevica nisu negde poslali

avatar
Toto Salvatore Riina
Friday, 01.09.2017
18:44

A meni nije jasno kako Andja ima prednost nad tim Milosevicem...

avatar
Yeti Sumadinac
Friday, 01.09.2017
19:40

Koliko ja znam hoce trazio mu se klub

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 01.09.2017
16:06

Odlicno za Zvezdu, Srbiju i srpsku dijasporu.

avatar
RUSKI CAR
Friday, 01.09.2017
15:53

Ima ovde 4-5 igrača koji bi na proleće trebali da budu u prvom timu. Joveljić, Romanić, Viveiros, Stojanović, Stanković, a mozda i Senić. Sa Lukovićem videti kako se pokaže u Voždovcu, ali mislim da je on već spreman za Zvezdu, pre nego Rikardinjo.

avatar
Toto Salvatore Riina
Friday, 01.09.2017
18:44

Ja sam i zaboravio na Rikardinja :D