Zvezda na iskušenju zbog Ibanjeza

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.06.2016.
22:04
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Šampion Srbije na sve načine pokušava da zadrži nosioce igre iz prethodne sezone i da se pojača za napad na grupnu fazu Lige šampiona, ali strani klubovi čine sve da se domognu najboljih pojedinaca Crvene zvezde.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Navijači Crvene zvezde još uvek čekaju da sportski sektor reaguje i angažuje zvučna pojačanja, što bi uskoro i moglo da se dogodi jer generalni direktor kreće u napad na inostrani trio, ali se u isto vreme šampion Srbije bori da zadrži svoje najbolje igrače.

Dobro je poznato da za Huga Vieiru postoje ponude i čak se spekuliše da je transfer u Olimpik iz Marseja gotova stvar, ali Portugalac nije jedina meta jer strani klubovi žele i Luisa Ibanjeza.

Argentinac sa hrvatskim pasošem odigrao je sjajnu sezonu u crveno-belom dresu i stigao do "dabl-dabl" učinka kada su golovi i asistencije u pitanju, pa ne čudi što za Ibanjeza postoje ponude iz Grčke i Turske.

"Večernje Novosti" pišu da su za usluge Zvezdinog levog beka zainteresovani Olimpijakos i Fenerbahče i da bi crveno-beli od obeštećenja mogli da zarade između dva i tri miliona evra.

Dobra vest za crveno-bele je ta što su u Atini i Istanbulu spremni da sačekaju do početka avgusta jer Zvezda ne želi da proda Ibanjeza dok ne vidi kako napreduje napad na Ligu šampiona.

Ukoliko crveno-beli doguraju do plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona od prodaje neće biti ništa, ali bi u suprotnom Luis Ibanjez mogao da napusti stadion "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 16.06.2016
22:15

Za tri miliona neka ide odmah. Milošević će ga dostojno zameniti. A iz JSL angažovati mladog i perspektivnog levog beka koji bi bio rezerva Miloševiću. Ja bih uvek radije prodao spoljnje igrače nego središnje igrače, jer je to kičma tima. Pa i špica bih prodao, znači ko da tri miliona neka vodi Huga. A onda za te pare od Ibanjeza i Vieire i još malo para od kredita, kupio bih pravu DESETKU i pravnog ŠPICA. nKATAI, DONALD I LE TALEK MORAJU DA OSTANU!!!

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 16.06.2016
11:01

Ako za jednog beka nude tri miliona evra treba ga prodati bez razmišljanja. Neko za te pare ne može da proda ni jednog perspektivnog napadača 10 godina mlađeg od njega.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 16.06.2016
13:31

Bolje Huga da prodate, čovek je jako nezahvalan, zbog jedne plate pravi problem, dok njegovi saigrači sigurno nisu primili po 2-3 mesece platu pa ne plaču, sve mi ovo miriše na Abubakara i Moreiru, nadam se da ćete ga prodati i dovesti dobrog napadača :)

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 17.06.2016
06:54

U pravu si za Vieiru, mnogo komplikovan tip i sam sebi pravi probleme.

avatar
Golzalo Higuain
Thursday, 16.06.2016
03:30

sve je bilo fino na ovom portalh dok niste poceli pisati o zvezdi kako ce da se bori za ulazak u LŠ...

avatar
Povratak kraljaXXXIX
Wednesday, 15.06.2016
23:55

Dobar ofanzivac ali velika rupa u odbrani. Inače zvezda jedva čeka da joj stigne neka ponuda za bilo kojeg igrača kako bi mogla nešto da proda i kako bi mogla da da finansijske garancije za neko novo pojačanje jer su je svi provalili i od ozbiljnih igrača niko neće da dođe, a s druge strane strani klubovi su provalili na koji način su zvezdini igrači nabili statistiku tako da ne žele mačke u džaku. Skoro pa šah-mat.

avatar
FicaKG
Wednesday, 15.06.2016
23:18

Da sačuvamo ceo tim do kraja kvalifikacija, i onda prodamo Luča za 3,5 mil, Huga za 4mil i Kataija za 4 mil. Eto, od njih trojice uzmemo preko 10 miliona, i još ako se kvalifikujemo u Ligu Šampiona, dobijemo blizu 20 hiljada...

avatar
Vanja Grubač
Thursday, 16.06.2016
15:46

A da ih prodate za jedno 200 miliona pa da uzmete Ronalda ,Mesij a i par štopera(Terza gleda na Evropskom ko će da zablista) i da se pomolite da ne nidjete na Kairat ili nekog jačeg predstavnika evroazije

avatar
Doktor Trax
Wednesday, 15.06.2016
23:10

nista to , sacuvat Lucu za Evrope

avatar
SAMO TEBI VERNI
Wednesday, 15.06.2016
22:35

Kako god i u svakome pogledu vama je vrh kup sezona kupanja....

avatar
CZYNWA
Wednesday, 15.06.2016
22:24

Sve sto neki dan rekoh za Huga vrijedi i za Ibanjeza. Zvezda NE MOZE sebi dozvoliti taj luksuz za odbija ponudu od 3M za igraca koji ima 28 god, koliko god on bio dobar. Za mene najbolji igrac u prosloj sezoni, ali bez obzira na to, opet je premija da ga zadrzimo do kraja kvalifikacija i prodamo za 3M. Za te pare Zvezda moze da pokrije plate citavom A timu, a nije to mala stvar. Uz to ako se plasiramo u LS, realno je da tamo necemo nista uraditi, tako da Milosevic moze korektno to odraditi, cak ida mu cijena poraste, a s obzirom kakva pojacanja komsije dovode, necemo imati puno problema ni u JSL, tako da i tu Milosevic moze da razvali. Ja smatram da sa OVIM timom (naravno, ako ga zadrzimo do kraja kvalifikacija) mozemo da se nosimo sa Bateom, Apoelom, Ludogorecom... a ako bas budemo maleri da nas zapane Oli, Bazel ili Salzburg, tu nam ni Luco ni Hugo ne mogu puno pomoci, jer su realno, dosta jaci od nas.

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 15.06.2016
23:45

Ako dodjemo do poslednjeg kola tesko da cemo izbeci jedan od ta tri tima, jer od pet povlascenih nama 3 neodgovaraju

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 16.06.2016
13:33

Hugu treba prodati, meni se uopšte ne sviđa kao čovek, odma čim zakasni jedna plata on počne sa ucenjivanjem... Uopšte nije korektan, a zna u kakvom je stanju klub, ajde da radi za 500 € mesečno pa da razuemm, ali njegova jedna plata je dovoljna da celu godinu živi kao šef u Srbiji, prodajte Huga, dovedite novog napdača i nema problema.