Zvezda na Brdu jača za dvojicu "zaboravljenih"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 19.03.2017.
10:48
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Čukaričkom u okviru 27. kola Superlige, a trener Miodrag Božović uvrstio je na spisak igrača za taj meč i dvojicu igrača na koje su navijači već "zaboravili".

Beta/Branislav Božić/ Ds
Beta/Branislav Božić/ Ds

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije nastavlja borbu za odbranu trofeja gostovanjem ekipi Čukaričkog u okviru 27. kola Superlige Srbije.

Ekipa Miodraga Božovića je od početka proleća upisala četiri pobede i remi, a duel sa "Brđanima" trebalo bi da bude poslednje veliko iskušenje za crveno-bele do kraja ligaškog dela sezone.

Spisak igrača koji konkurišu za nastup na današnjem susretu korigovan je u odnosu na prethodne, pa će se tako u protokolu za meč naći i dvojica fudbalera na koje su navijači već "zaboravili".

Mihailo Ristić vraća se u tim posle više od mesec dana pauze zbog povrede skočnog zgloba. Mladi reprezentativac povredio se tokom priprema na Kipru i nije bio u prilici da pomogne saigračima na početku prolećnog dela sezone.

Za razliku od Mihaila Ristića, drugi igrač koji će ponovo konkurisati za tim praktično je bio zaboravljen iako nije imao nikakvih problema sa povredom.

Radi se o Slavoljubu Srniću, bivšem igraču Čukaričkog koji je od početka prolećnog dela sezone pao u "treći plan" i još uvek nije odigrao nijedan zvanični meč.

Sa spiska igrača koji konkurišu za mesto u timu ispali su Stefan Milošević i Luka Adžić, a zanimljivo je i to da Božović danas među igračima ima i trojicu napadača što nije bio slučaj pred duel sa Javor Matisom.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Miodrag Božović opredelio se za sledeće fudbalere:

Filip Manojlović, Nemanja Supić, Marko Petković, Dušan Anđelković, Aleksandar Luković, Abraham Frimpong, Damjan Le Talek, Mičel Donald, Mihailo Ristić, Marko Poletanović, Nenad Milijaš, Gelor Kanga, Džon Ruiz, Srđan Plavšić, Slavoljub Srnić, Srđan Vujaklija, Nemanja Milić, Ričmond Boaći, Predrag Sikimić;

Utakmica Čukarički — Crvena zvezda igra se od 15 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Black&White
Sunday, 19.03.2017
13:31

Hocemo penal za zvezduu .. Penalll za zveduuuuu Hocemo prenal za zvezduuu

avatar
sef9
Sunday, 19.03.2017
12:44

ma kakav ristic on je vec prodat sto ga dzabe forsirati srnic okej

avatar
Доктор фудбала Гроф
Sunday, 19.03.2017
12:17

Ристића ставити уместо Канге и Руиза заменити Срнићем ако се не покаже у првом полувремену. Данас је Лука Аџић изостављен из тима због тога што у исто време наши Омладинци играју дерби против Бродарца а Лука ће бити део тог победничког тима.

avatar
pjer
Sunday, 19.03.2017
12:11

ja pomislih majo i linijski ...

avatar
Sunday, 19.03.2017
13:08

Da...i ja....pa da nam priznaju gol rukom u 90.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Sunday, 19.03.2017
13:24

I pogresio si jer oni nisu zaboravljeni...