Zvezda MOŽE da licencira pojačanja!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 03.08.2014.
17:41
Izvor: Sportske.net

Rukovodstvo fudbalskog kluba Crvena zvezda postiglo je dogovor sa čelnicima FK Rad oko reprograma duga čime je otklonjena poslednja prepreka da šampion Srbije registruje letošnja pojačanja.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Čelnici FK Crvena zvezda uhvatili su poslednji voz i dogovorili reprogram duga prema FK Rad čime je klub iz Ljutice Bogdana uklonio poslednju prepreku na putu ka registraciji novih igrača.

"Blic" saznaje da je u prethodnih nekoliko dana rukovodsvo dva kluba održalo seriju sastanaka na kojima je dogovoreno da FK Crvena zvezda u tri rate, do novembra tekuće godine, isplati FK Rad sumu od 800.000 evra.

Pomenuti iznos Zvezda je dužna da isplari "Građevinarima" na ime transfera i procenata od naknadnih transfera Miloša Dimitrijevića, Aleksandra Pantića i Luke Milivojevića.

Predstavnicima FK Crvena zvezda sada ostaje da do narednog četvrtka pripreme neophodnu papirologiju kako bi registrovali Damira Kahrimana, Bogdana Planića, Predraga i Stefana Đorđevića, Nenada Gavrića, Miloša Bosančića, Danijela Avramovskog i Đorđa Despotovića ali i Nejca Pečnika koji je izgubio licencu nakon raskida saradnje sa crveno-belima.

Posle svega viđenog, sve su prilike da će Nenad Lalatović na otvaranju sezone, u duelu sa Radničkim iz Niša, moći da računa na sve igrače koje je klub zadržao ili doveo u dosadašnjem toku letnjeg prelaznog roka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke