Zvezda - Milojević već dobija pohvale od igrača, danas stižu još trojica

Autor: Beta Beta
utorak 13.06.2017.
13:09
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milić rekao je danas da očekuje da ekipa bude bolja nego prošle sezone i pohvalio je rad kod trenera Vladana Milojevića.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Zvezda je prošle sezone eliminisana u kvalifikacijama za Ligu šampiona i potom baražu za Ligu Evropa, dok je u domaćim takmičenjima ostala bez trofeja.

"Milojević je odličan trener, to je pokazao svojim radom u prethodne tri godine i siguran sam da će dobro da nas spremi. Verujem da ćemo biti jedna dobra Crvena zvezda i bolja nego prethodne sezone", rekao je Milić za klupski sajt na pripremama na Zlatiboru.

Nova sezona će početi 29. juna, kada Zvezdu čeka početak kvalifikacija za Ligu Evropa, a Milić prvo kolo vidi kao deo priprema.

"Pitanje je da li možemo da budemo 100 odsto spremni za tu prvu utakmicu, ali ćemo se pripremati kroz te mečeve. Nadam se da ćemo i njih dobro da odigramo i onako kako treba, i da ćemo biti u pravoj formi za početak prvenstva", kazao je Milić.

On je naveo da su "super" utisci sa Zlatibora, gde su crveno-beli na pripremama i da veruje da će treninzi biti odlični kako bi "kako treba" bile dočekane kvalifikacije.

Fudbaleri Crvene zvezde su trenirali jutros, a u 18.00 ih čeka još jedan trening. Prvi su posmatrala deca iz Osnovne škole "Skadarlija" iz Beograda.

Tokom dana će se ekipi priključiti Mičel Donald, Abraham Frimpong i Damijan Le Talek.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek Republika Srps
Tuesday, 13.06.2017
14:11

Le Taleka bi trebalo prodati,bar za sumu kolika je plata nekog dobrog igraca (za nase uslove). Covek nema bas nikakav motiv,ucahurio se u solidan ugovor i ne pruza nista. Na stranu sto nije bio samo golman. Za Donalda su mi misli podeljene,dobar je igrac ali slican problem sa motivom i zasićenjem. Svakako nema boljeg na nasem trzistu (osim Evertona koji je nemoguca misija).

avatar
MikiTheLegend
Tuesday, 13.06.2017
18:49

Ma ko ce da plati obestecenje za Le Taleka? Bice dobro ako ne budemo bili prinudjeni da mu platimo da ode... Osim ako ga MIlojevic ne vrati u zivot ali tesko...