Zvezda - Milojević pred promocijom, ali Đurovski se ne predaje

Autor: Darko Mitrović
subota 03.06.2017.
10:56
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

I dok su čelnici Zvezde uveliko u pregovorima sa Vladanom Milojevićem, čovek koji je u finišu sezone uzeo ''vruć krompir'' u ruke posle odlaska Miodraga Božovića i dalje se nada ostanku na mestu šefa struke.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Boško Đurovski nije uspeo da spase što se spasiti može pred kraj sezone, kada su trofeji u pitanju, ali utisak mnogih Zvezdinih pristalica je da je uspeo da za kratko vreme unapredi igru crveno-belih.

To je najviše došlo do izražaja u finalu Kupa, kada je Zvezda vršila veliki pritisak na polovini Partizana, ali nedostajala je završnica, pa je i drugi trofej ostao u Humskoj.

Odmah posle te utakmice, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je na vanrednoj konferenciji za medije naglasio da će predložiti Upravnom odboru da Boško Đurovski ostane na klupi Zvezde, ali kako su dani prolazili, postajalo je jasno da su šanse za takav epilog sve manje.

U upravi Zvezde okrenuli su se traženju novih rešenja, a kako sada stvari stoje, Vladan Milojević je praktično pred promocijom. On je juče i doputovao u Beograd na završne pregovore i ako ne bude nekih iznenađenja, za očekivati je njegovo zvanično predstavljanje već početkom nedelje.

Ipak, Boško Đurovski nije digao ruke od Zvezdine klupe. On se na tu temu oglasio u izjavi ''Novostima'' i tom prilikom otkrio da je Zvezdanu Terziću stavio do znanja da ima veliku želju da nastavi sa radom.

''Terziću sam ponovio svoju filozofiju i planove kao i to da sam maksimalo spreman da vodim ekupu i u sledećoj sezoni.Zvezda je moj klub i to mi niko ne može uzeti. Uvek sam spreman da joj pomognem, bilo to dva dana, dva mesesca ili dve godine'',
izjavio je Đurovski.
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sef9
Saturday, 03.06.2017
16:40

teska ljudina nema sta BOSKO CARE

avatar
Petar Radakovic
Saturday, 03.06.2017
16:29

Podrzavam Boska,nepravda je da ga sada izigraju,a realno od svih na ponudi najvise cenim rad Lalatovica.

avatar
Voja
Saturday, 03.06.2017
15:58

Bosko sve je to uredu ti si Zvezdin covek 100% i svako postovanje za tebe sto dao Zvezdi kao igrac i svojevremeno kao trener ali opet jedno pitanje za tebe zasto ne ostanes na tome bilo je sta je bilo ostace zapisano tvoje ime zlatnim slovima u Zvezdi i da li je to tesko da sagledas realno situaciju u Zvezdi i da shvatis da u ovom trenutku ti nisi trener koji Zvezdi treba. Sta ce tebi sada da se dodvoravas Terzicu koji ce sigurno vrlo brzo biti daleko od Zvezde ako ima pameti nadamo se.

avatar
KianyRiws
Saturday, 03.06.2017
15:04

Nemam nista protiv Milojevica,ali mislim da je neozbiljno bilo dovoditi Djurovskog za par utakmica,kad je bilo vec jasno da Partizan nece kiksnuti.Mogao je onda i Bozovicev asistent da vodi te utakmice.Zvezda je poznata,na zalost,po tome da olako potrosi ime svojih velikih i zasluznih Zvezdasa.Tako je ispalo i ovog puta sa Djurovskim.

avatar
staljin
Saturday, 03.06.2017
13:34

Hoćemo Roberta Prosinečkog ! Ako Robi ne može , a Terzićevo je da ga ubedi , onda Slavišu Stojanovića !

avatar
VN2410
Saturday, 03.06.2017
11:51

Legenda! Ovakve ljude treba imati u klubu, ali se nas obicne navijace nista ne pita.

avatar
bagra
Saturday, 03.06.2017
11:20

Ludi ste ako vam ostane Bosko, on je sve pokazao izjavom da je zvezda bila bolja, sto znaci da onlao trener uopste ne prati desavanja na terenu, a i terzin je to covek, znaci bzvz

avatar
Navijač Partizana
Saturday, 03.06.2017
11:34

Pa koga god Terza da dovede bice isti...

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Saturday, 03.06.2017
12:07

Pola sata pola niste presli,svi u bunker i samo na kontru sta tu nije bio u pravu covek