Zvezda - Lukovićeva želja nije sporna!

Autor: Miloš Marković
petak 24.10.2014.
15:11
Izvor: Sportske.net

Govoreći u susret predstojeće utakmice sa Donjim Sremom, Lalatović se osvrnuo i na pisanja medija o konačnom povratku Lukovića.

fc-zenit.ru
fc-zenit.ru

Povezane vesti

Na konferenciji se ponovo govorilo o eventualnom povratku bivšeg reprezentativca Aleksandra Lukovića u klub, a Lalatović je rekao da postoji mogućnost da on potpiše ugovor.

"Luković trenira sa nama, pokazao je veliku želju da se vrati u Zvezdu i nadam se da će naći zajednički jezik sa upravom kluba. On bi bio veliko pojačanje za nas. Treba sačekati polusezonu, da vidimo ko će ostati, a ko otići", rekao je Lalatović.

Novinare je takođe zanimao i komentar trenera Zvezde povodom odluke Evropske fudbalske unije (UEFA) o kaznama posle utakmica reprezentacija Srbije i Albanije.

"Kao i da se nije igralo. Ali, ne bih o kazni, to samo treba da bude jedna opomena za nas. Našim igračima sada treba da proradi sportski inat i ako njihov kvalitet bude došao do izražaja trebalo bi da ih pobedimo i tamo i plasiramo se na Evropsko prvenstvo. Ja im želim puno sreće"
, kazao je Lalatović.

Utakmica je registrovana pobedom Srbije sa 3:0, ali su joj i oduzeta tri boda, dok će naredne dve utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo "orlovi" igrati pred praznim tribinama.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke