Zvezda licencirala Matosa

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.07.2015.
10:24
Izvor: Sportske.net

Brazilski internacionalac Bruno Matos imaće pravo nastupa u duelu sa Metalcem pošto je Crvena zvezda obezbedila svu neophodnu dokumentaciju kako bi krilni fudbaler bio licenciran.

BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/DS
BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/DS

Povezane vesti

Mnogo je kadrovskih problema bilo na "Marakani" uoči utakmice prvog kola domaće Superligezbog čega su u klubu iz Ljutice Bogdana požurili da što pre reše probleme administrativne prirode.

Pojačanja koja su stigla u klub u letnjem prelaznom roku poput Bruna Matosa i Idena Vereda nisu bila u protokolu za meč na Vračaru zbog povreda i problemom sa licencom.

Bruno Matos nije mogao da bude licenciran za meč prvog kola Superlige zbog nedostatka dokumentacije koja je obezbeđena početkom tekuće sedmice.

Brazilac koji je u Crvenu zvezdu stigao iz Novog Pazara moći će da se nađe u protokolu za meč sa Metalcem pošto je dobio licencu i sada samo od njega zavisi hoće li biti spreman za duel u Gornjem Milanovcu.

Podsećamo da se pored problema sa licencom Bruno Matos požalio na povredu mišića koja bi trebalo da bude sanirana do predstojećeg vikenda i utakmice drugog gola Superlige između Metalca i Crvene zvezde.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kraljaBAN23
Wednesday, 22.07.2015
10:28

Crvenoj zvezdi nije mesto u SL zbog nameštene utakmice protiv OFK-a! Napolje iz SL!

avatar
LakiLakiLakii
Wednesday, 22.07.2015
13:35

Nije ni vama mesto u sl, nego u beton ligi, pa tamo namestajte sa tolom karadzicem!