Zvezda - Licence sad zavise od Kadua i Vešovića

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.08.2014.
18:02
Izvor: Sportske.net

Čelnici FK Crvena zvezda aktivno rade na reprogramiranju dugova kako bi novopridošli igrači bili licencirani a najveće prepreke ka ostvarenju tog cilja trenutno su dogovori sa Kaduom Mendešom i Markom Vešovićem.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Šampion Srbije nije uspeo da na vreme izmiri dugovanja ili reprogramira dugove prema bivšim igračima i klubovima od kojih je iste kupovao, zbog čega su pojačanja iz letnjeg prelaznog roka ostala na "stend-baju".

Novopridošli igračni ne mogu da budu licencirani dok se Disciplinskoj komisiji FSS ne dostave dokazi da su dugovanja izmirena ili da su sa onima kojima se duguje postignuti dogovori o dinamici isplate novca koji potražuju od Crvene zvezde.

Uoči počekta šampionata crveno-beli su sa FK Rad dogovorili dinamiku isplate više od 800.000 evra duga a potom je fokus usmeren na pojedince, odnosno bivše igrače kojima se duguje novac.

Do sada su dogovori postignuti sa Srđanom Mijailovićem, Nikolom Maksimovićem i Urošem Ćosićem a najteži deo posla tek sledi.

Crvena zvezda duguje Kaduu Mendešu i Marku Vešoviću ukupno oko 220.000 evra a kako "Sport" saznaje dvojici fudbalera ponuđeni su predlozi reprograma. Sada je na Brazilcu i Crnogorcu da daju odgovor kako bi se približili rešenu spora.

Zvezdan Terzić pokušaće da reši taj problem do petka kako bi pojačanja bila registrovana za duel sa Jagodinom ali je velika verovatnoća da će svi igrači biti licencirani tek tokom naredne nedelje, odnosno pred duel sa Vojvodinom u Novom Sadu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke