Zvezda - Licence do kraja avgusta!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.08.2014.
11:08
Izvor: Sportske.net

Prvi operativac FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić poručio je da će zabrana na licenciranje pojačanja sigurno pasti do kraja avgusta a da nije nemoguće da se to dogodi pred duel sa Vojvodinom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Navijači Crvene zvezde sa nestrpljenjem iščekuju vest da su dugovi prema bivšim igračima izmireni i da je samim tim dobijena dozvola za licenciranje novih igrača do duela sa Vojvodinom.

Takav scenario još uvek je moguć ali je mnogo realnije to da će crveno-beli zabranu registracije pojačanja "skinuti" tek nakon što se ode na pauzu u šampionatu odnosno do kraja tekućeg meseca.

"Neke obaveze smo isplatili, a za ostatak čekamo prilic novca. Iz ove perspektive do subote je moguća registracija pojačanja i objavljivanje u vanrednom izdanju pravilnika. Ipak, niko ne može danas da kaže sigurno će tako da bude" objašnjava Zvezdan Terzić.

Izvesnije je da će prvi operativac crveno-belih zajedno sa saradnicima uspeti da do kraja meseca dogovori sa bivšim igračima reprograme dugova i da se na taj način stekne pravo na registraciju novih igrača.

"Ne želim da ističem sa kojim bivšim igračima je uspešno odrađen posao jer sam okrenut samo preostalim rešenjima. Jedino mogu da nagovestim da će Crvena zvezda ispuniti obaveze i dobiti licencu najkasnije do 31. avgusta" poručuje Terzić.

Zvezda bi do kraja prelaznog roka mogla da ostane bez Darka Lazovića kako bi određena svota novca legla u kasu kluba sa "Marakane" a sigurno je samo da Luka Jović neće napustiti klub.

"Postoje interesovanja za Lazovića, ali još čekamo konkretne pregovore. Mlađi igrači su na ceni, kao na primer Luka Jović, ali pored svega ovaj talentovani momak sigurno ostaje do kraja sezone kada njegova tržišna vrednost može da bude povećana igrama u najboljoj ekipi" zaključuje Terzić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke