Zvezda - Lazović potvrdio kvalitet, šta će biti sa platama?

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.03.2015.
11:07
Izvor: Sportske.net, Sport

Iako je zimus od pojedinih članova najužeg rukovodstva Crvene zvezde bilo svojevrsnih prozivki na njegov račun, kako navodno ne vredi mnogo više od ostalih prvotimaca crveno-belih, Darko Lazović je na startu prolećnog dela prvenstva dokazao da za ovu ekip

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Uporedo sa njegovim sjajnim partijama u prva tri prolećna kola, nekako su utihnule i priče o značajnom umanjenju njegovih ugovorom garantovanih zarada.

Podsetimo, tokom zimskih priprema Crvene zvezde u Antaliji, podigla se velika ''prašina'', posle izjava generalnog direktora Zvezdana Terzića kako Darko Lazović ima ''neprimereno veliku platu'', koju treba smanjiti u dogovoru sa njim, a pominjala se i opcija da zbog predugovora sa Đenovom, prolećni deo sezone odigra praktično besplatno.

Lazović je sve to stoički podneo, nastavio je vredno da radi i svoje kvalitete je dokazao već od starta drugog dela sezone.

Moguće je da je svojim igrama ujedno i naterao na razmišljanje ljude u upravi Crvene zvezde da li su bili pregrubi prema odličnom fudbaleru, od koga mnogo zavisi da li će klub sa Marakane u nastavku sezone da se vrati u ravnopravnu trku za šampionsku titulu sa Partizanom.

S tim u vezi, današnji ''Sport'' prenosi da zvaničnog dogovora o reviziji Lazovićevih prihoda još uvek nema i da se tek očekuje njegov novi razgovor sa Zvezdanom Terzićem, kako bi se ovo pitanje konačno rešilo. Opcija koja se pominjala u javnosti jeste da Lazović treba da se odrekne šest mesečnih plata, oko 100.000 evra, i pristane da mu se dugovanja izmire u nekoliko rata, počev od avgusta.

Šta god da bude, to ne bi trebalo da utiče na Lazovićeve igre na terenu. On, bar, tako tvrdi u izjavi za ''Sport''.

''Naučen sam da uvek dajem maksimum i tako će da bude do kraja sezone. Igram i dalje sa puno elana, a što se tiče novog sporazuma posle razgovora u Antaliji nismo se sastajali'', potvrdio je Lazović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sashki
Wednesday, 11.03.2015
13:34

Da su pravi I posteni ljudi u zvezdi verujem Da bi mnogi od ovih igraca igralo I Za platu od 10-20 hiljada godisnje, prvu godinu Kad bi videli Da se trude Da izvuku zvezdu, a Ovako treba Da naplate svaki dibar, jer ih uprava dovodi razumno u nameri Da zatvore zvezdu