Zvezda - Laziću propao transfer u Belgiju

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.02.2015.
10:55
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Iako se pre dvadesetak dna činilo da će Zvezdin mladi defanzivac ove zime otići u Belgiju, od toga na kraju ipak neće biti ništa.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kao što već znate, Darko Lazić je bio ''meta'' belgijskog prvoligaša Genta, u Zvezdi su očekivali solidnu zaradu od tog transfera, kako bi se namirila i neka zaostala dugovanja, prema Bronovickom, na primer, ili Asamoi, ali se na kraju sve izjalovilo.

Prethodnih dana su stizale informacije da su predstavnici Genta pratili Lazićeve igre na kontrolnim mečevima u Sloveniji, ali ipak nisu odlučili da ga angažuju u ovom trenutku, već su odluku odložili za leto.

Pitanje je, međutim, šta sve do leta može da se dogodi, a kako prenose ''Novosti'', postoji mogućnost i da iz Rusije ovih dana stgne ponuda za ovog igrača.

U svakom slučaju, Darko Lazić će biti u Zvezdinoj ekspediciji za Antaliju, gde će crveno-beli odraditi drugu fazu priprema za prolećni deo sezone.

Ono što je još takođe važno istaći, jeste i informacija da će u ekipi do daljnjeg ostati i Vukašin Jovanović, za koga je trener Lalatović govorio kako će najverovatnije biti poslat negde na pozajmicu, pogotovo ukoliko Lazić ostane.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke