Zvezda - Lalatović ne beži od odgovornosti, ali...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.04.2015.
19:42
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović poručio je da će ovih dana sa svojim igračima detaljno analizirati sve propuste iz meča sa Novim Pazarom. Pitanje je samo da li je kasno za analizu, jer je Partizan opet ''pobegao''...

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Nadali su se navijači Crvene zvezde nastavku serije pobeda ekipe Nenada Lalatovića, ali pred praznim tribinama stadiona u Novom Pazaru, crveno-beli su ponovo pokazali neke stare slabosti, pogotovo u realizaciji i završnicama akcija.

Mnogo propuštenih prilika gostiju Pazarci su umeli da kazne, pa se Zvezda vratila kući praznih šaka, uz uvećan bodovni minus u trci za titulu sa Partizanom.

Kako dalje? Kako će ovaj poraz uticati na ekipu Crvene zvezde pred sledeće kolo i meč sa čačanskim Borcem u četvrtak? Da li je trener Lalatović uvideo greške, i svoje i svojih igrača...?

To su samo neka od pitanja koja se nameću posle prvog prolećnog poraza aktuelnog šampiona, a Nenad Lalatović u izjavi ''Novostima'' priznaje da ne beži ni od sopstvene odgovornosti za izgubljene bodove u Novom Pazaru. Ipak, dosta toga zamera i svojim igračima.

''Odgovoran jesam od toga ne bežim, ali znam da sam sve detaljno pripremio, da smo vežbali razne situacije... I onda - ništa od toga da se odradi, što je neshvatljivo kada si u Crvenoj zvezdi!

Ponovile su se neke stvari za koje sam smatrao da su naučene, a onda dođe ponovo slaba realizacija sa kojom se borim da dovedem na neki nivo od avgusta'', kritikuje Lalatović i najavljuje zajedničku analizu svih uočenih grešaka.

Prvi rezultat toga videćemo već u četvrtak na ''Rajku Mitiću'', protiv čačanskog Borca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke