Zvezda - Lalatović ne beži od odgovornosti!

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.02.2015.
10:45
Izvor: Sportske.net, Sport

Iako je odmah posle meča u Nišu impulsivno ''optužio'' loš teren na ''Čairu'' za izgubljena dva boda, trener Crvene zvezde je ipak svestan svih slabosti koje je pokazao njegov tim na prolećnoj premijeri.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Loš teren u Nišu jeste otežao posao fudbalerima Crvene zvezde, ali imajući u vidu da ni na drugim gostovanjima uglavnom neće biti mnogo bolji uslovi, to nikako ne sme da bude opravdanje za kiks aktuelnog šampiona protiv Radničkog (0-0).

Toga je, hladne glave, sada svestan i trener Crvene zvezde Nenad Lalatović, koji ne krije da njegovi igrači nisu odradili sve ono što je od njih zahtevano i što je uvežbavano na treninzima uoči gostovanja u Nišu.

''U pripremi sam insistirao na upornosti, agresivnosti i izbegavanju faulova, a napravljeno ih je 'milion, baš kao i kornera, što je odgovaralo Radničkom. Tražio sam da budemo brzi u predaji lopte, konkretni u situacijama jedan na jedan, da se izbegavaju visoke lopte, ali ništa nam nije polazilo od ruke. Nismo uspeli da se povežemo'', objašnjava Lalatović u izjavi za ''Sport''.

Iako tvrdi da je učinio sve da igrače oslobodi psihološkog pritiska, kao i da ih na najbolji način pripremi za utakmicu, trener Zvezde ne beži ni od sopstvene odgovornosti za rezultatski neuspeh u ovom meču.

''Ja uvek preuzimam odgovornost za nastupe Crvene zvezde. Ne bežim od toga, mada mi je stalno na umu gde sam sa saradnicima povukao neki loš potez'', pita se Lalatović.

Ipak, remi u Nišu je već prošlost, sledi novo teško gostovanje, narednog vikenda u Jagodini, a trener Crvene zvezde će, uz izvesne promene u startnoj postavi, optimista da pobeda ovog puta neće izostati.

U suprotnom, i drugo mesto bi moglo da im bude ugroženo, pošto Čukarički već ozbiljno ''duše za vratom'' crveno-belima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
don.mile1986
Wednesday, 25.02.2015
11:58

sta ste radili na pripremama ako sad ne znate nista ? letovanje ? ... sledeci put od para gradjana Srbije idite na Sejselska ostrva na pripreme , da se spremite za zimski deo sezone ...

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Wednesday, 25.02.2015
15:20

samo od tvojih para i od gradjana Srbije,kako da ne

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Thursday, 26.02.2015
14:19

ma samo od tebe milionere bre :)

avatar
don.mile1986
Thursday, 26.02.2015
09:58

od kojih drugih ? kada neko duguje 60M ne ide na letovanja , pogotovo da kada se vrati odande kaze dzabe smo isli ...