Zvezda - Lalatović bi i Regana!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 13.08.2014.
13:25
Izvor: Sportske.net, Sport

Na mesto Nenada Milijaša bi mogao da dođe i Obeng Regan, fudbaler Napretka koji je bio nadomak potpisivanja ugovora sa Ajaksom ovog leta.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nenad Lalatović je kao bivši trener Napretka veoma dobro upoznat sa mogućnostima Obenga Regana, fudbalera koji je bio nadomak Ajaksa, a govorilo se nakon tog propalog transfera da je i Crvena Zvezda uključena u trku.

Nenad Milijaš će odigrati još dve utakmice u dresu Crvene Zvezde, a nakon toga će otići u Tursku gde će igrati za Manisu, ekipu koja se takmiči u drugom po stepenu takmičenju u toj zemlji, a odlazak kapitena bi mogao da nadomesti upravo pomenuti momak iz Gane.

Takođe, intenziviraju se i priče oko odlaska Aleksandra Kovačevića u Steauu, što bi moglo da predstavlja dodatni motiv treneru Lalatoviću da pokuša da dovede Regana u tim.

Govorilo se o Reganu i prethodnog meseca, postojala je priča da će se transfer realizovati sredinom jula, ali od toga nije bilo ništa. U klub su kasnije došli Miloš Bosančić i Danijel Avramovski, ali bi nakon odlaska Nenada Milijaša i Aleksandra Kovačevića ovaj transfer ponovo mogao biti aktuelan.

Takođe, Zvezdan Terzić je ponudio Milošu Ninkoviću da se vrati u tim ove sezone, fudbaler Crvene Zvezde iz prošle godine trenutno trenira sa ekipom, a hoće li ponovo zaigrati u dresu svog bivšeg kluba zavisi samo od njega.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke