Zvezda krenula u Čatež novim klupskim autobusom! (FOTO)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.07.2014.
14:38
Izvor: Sportske.net

Novim klupskim autobusom ekspedicija FK Crvena zvezda krenula je danas put Slovenije na drugi deo priprema za novu sezonu a trener Nenad Lalatović poveo je u Terme Čatež 24 fudbalera.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Šampion Srbije konačno je dočekao trenutak da novim klupskim autobusom krene van Beograda. Brendirani autobus koji je kupljen uz pomoć kompanije "Kalsberg Srbija" stavljen je jutros u pogon pa je ekipa njime krenula put Slovenije na drugi deo priprema.

Nakon prepodnevnog treninga fudbaleri su spakovali opremu i fotografijom ovekovečili trenutak polaska na drugi deo priprema za novu sezonu u novom klupskom autobusu.

Nenad Lalatović poveo je 24 fudbalera u Terme Čatež a zbog odsustva petorice omladinskih reprezentativaca bio je primoran da put Slovenije povede omladince koji nisu bili deo tima na startu priprema.

Golmani: Damir Kahriman, Filip Manojlović, Marko Trkulja

Odbrana: Marko Petković, Nikola Mijailović, Savo Pavićević, Marko Marinković, Miloš Stojanović, Darko Lazić, Predrag Đorđević, Stefan Đorđević

Sredina: Nenad Milijaš, Aleksandar Kovačević, Goran Gogić, Vukan Savićević, Dušan Živković, Nikola Karaklajić, Nenad Gavrić, Milan Jokić, Darko Lazović, Nemanja Ahčin

Napad:
Ifeani Onjilo, Đorđe Despotović, Đorđe Rakić

Za sada, crveno-beli imaju ugovorene tri provere, protiv Vašaša (25. jul), Krškog (28. jul) i Hanovera (29. jul), a postoji mogućnost da ekipa Nenada Lalatovića produži ostanak u Sloveniji za koji dan da bi imala još jedan test sa kvalitetnim rivalom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke