Zvezda krajem juna bira novu Skupštinu

Autor: Beta Beta
petak 28.04.2017.
19:44
Izvor: Beta

Izbori za članove Skupštine Crvene zvezde najverovatnije će se održati u junu, a taj fudbalski klub je danas pozvao da se obnovi članstvo.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Zvezda je pozvala navijače da se učlane u klub, a postojeće da obnove članstvo "radi precizne evidencije i ostvarivanja glasačkog prava".

"Mandat Skupštine fudbalskog kluba Crvena zvezda se polako prvodi kraju i izvesno je da će u junu 2017. godine biti organizovani izbori za nove članove najvišeg tela kluba", navodi se u saopštenju Zvezde.

Klub je, takođe, odlučio da svi oni koji su bili članovi pre uvođenja aktuelnog sistema članstva, odnosno 2010. godine, mogu da dođu sa starim članskim kartama i obnove članstvo.

Zvezda, kako se navodi, na taj način želi da omogući svima koji su bilo kada pomagali klub da ostvare pravo da biraju njene organe.

Servis za članstvo nalazi se na zapadnoj tribini stadiona "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 29.04.2017
09:52

Aktuelna nelegitimno izabrana zvezdina Uprava učestvuje u izboru novog sastava skupštine. Pa kakav onda taj sastav može da bude osim isto takav. Da podsetim one koji su zaboravili ili preskočili, a pitaju, nelegitimno izabrana je jer su probijeni rokovi za zakazivanje izborne skupštine nakon ostavke predsednika kluba (isti slučaj i sa Partizanom) i u tim slučajevima se menjaju i članovi skupštine i to je ono što nije odgovaralo njima i zbog čega su klubovi ispaštali čekajući legitimne uprave koje nisu dočekali. zvezda je i neosnovano odbacila jednu kandidaturu i time pokazala da je Mijailović novi predsednik kao jedini kandidat jer je bilo dovoljno samo da sam sebi da glas i pobeđuje. To znači da je namešten da bi postavio na funkcijama one koji su ga tu namestili. Vidite, protiv takvih stvari se ja borim.