Zvezda - Kovačević ide, stiže novo pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.01.2015.
21:04
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Aleksandar Kovačević je sve bliži transferu u Bundesligu. Ukoliko sve bude teklo po planu, Zvezda će odmah angažovati i još jednog novajliju na njegovoj poziciji.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kako smo još juče preneli, Ajntraht iz Frankfurta je poslao zvaničnu ponudu za defanzivnog vezistu Crvene zvezde Aleksandra Kovačevića.

Prema saznanjima ''Blica'', vrednost ponude navodno iznosi samo 500.000 evra koliko bi Zvezda mogla da inkasira, ali ''Novosti'' večeras prenose da je uprava crveno-belih već prihvatila ponudu, ne navodeći o kojoj sumi se radi.

Već u četvrtak bi Kovačević trebalo da završi sve formalnosti, obavi lekarske preglede i zatim se pridruži svojim zemljacima Aleksandru Ignjovskom i Slobodanu Medojeviću, koji već brane boje Ajntrahta.

Istovremeno, u Zvezdi užurbano rade i da obezbede i adekvatnu zamenu ukoliko Kovačević zaista ode u Bundesligu, a navodno su blizu realizacije.

Naime, aktuelni šampion je zainteresovan da ove zime angažuje Branka Jovičića, 21-godišnjeg fudbalera ruskog Amkara, koji je ponikao u redovima čačanskog Borca.

Podsetimo, Zvezda je već ostala bez jednog zadnjeg veznog igrača, pošto je Goran Gogić otišao u Kinu, pa ako i Kovačević ode, ostao bi samo tinejdžer Marko Grujić na toj poziciji. Zato je za očekivati da na Marakanu stigne i pojačanje na ovoj poziciji.

U svakom slučaju, do kraja nedelje će se znati mnogo više.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 07.01.2015
22:15

ma ide u kinesku drugu ligu....provereno! raj za zvezdine igrace

avatar
Pera Zambula
Wednesday, 07.01.2015
22:40

Ovo je zaista dobar fudbaler, pratio sam tog igraca, nevidjena snaga, reprezentativni potencijal. Voleo bih takvog igraca kod nas u Partizanu, bio bih prezadovoljan da ga imamo u timu.

avatar
Povratak kralja BAN5
Thursday, 08.01.2015
18:29

Partizan ima boljeg igrača od Kovačevića, a da su sličnog tipa - Brašanac!