Zvezda - Koji igrači kreću u odbranu trona?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.08.2014.
11:45
Izvor: Sportske.net

Sve su prilike da FK Crvena zvezda neće uspeti da registruje devetoricu fudbalera koji su u klub stigli tokom leta zbog čega Nenad Lalatović na startu šampionata mora da izvede kombinovani i podmlađen sastav.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Šampion Srbije kreće u odbranu trona duelom sa Radničkim iz Niša na "Marakani" i, po svoj prilici, bez fudbalera koji su u letnjem prelaznom roku stigli u Ljutice Bogdana 1A.

Čelnici FK Crvena zvezda intenzivno rade na reprogramiranju dugova kako bi igrači mogli da budu licencirani ali i sami priznaju da gube trku sa vremenom što znači da će Nenad Lalatović sa kombinovanim sastavom izaći pred prvog rivala.

"Spremamo se za Radnički sa snagama na koje u ovom trenutku možemo da računamo. Nije teško sastaviti Zvezdinih startnih 11 za prvo kolo kada se zna da konkurišu samo oni koji su bili tu i prethodne sezone, uz nekoliko mladih koji će na klupu" rekao je Lalatović u razgovoru za "Novosti".

Oni koji su prethodnog vikenda ispratili duel Crvene zvezde i BSK-a iz Borče znaju ko će biti Lalatovićevi izabranici za meč prvog kola sa Radničkim iz Niša.

Na gol će Predrag Rajković, ispred njega Marko Petković, Savo Pavićević, Darko Lazić i Nikola Mijailović. Vezni red činiće Aleksandar Kovačević, Nenad Milijaš, Darko Lazović, Nejc Pečnik i Vukan Savićević a u špicu će igrati Đorđe Rakić.


Nejasno je samo da li Nejc Pečnik ima pravo da nastupi protiv Radničkog iz Niša jer je i on praktično tokom leta postao novi član FK Crvena zvezda jer je na kraju minule sezone raskinuo ugovor sa crveno-belima.

To su već stvari na koje će morati da misle operativci sa "Marakane" a što se Nenada Lalatovića tiče on ne sumnja u svoje igrače i veruje da će mladi opravdati ukazano poverenje.

"Verujem u moje igrače i očekujem povoljan rezultat u prvom kolu, a zna se šta to znači za Zvezdu" kaže Lalatović i dodaje,

"Žao mi je što neće moći da igraju pojačanja i sigurno da naš rad i planove remeti to što ne mogu da sastavim tim koji je uigravan tokom priprema. Ali, iz ove kože ne mogu, znao sam šta me čeka u Zvezdi, da situacija nije i neće biti bajna i sjajna, ali iz svega ovoga treba samo da izađemo jači" zaključio je trener crveno-belih.

Duel Crvene zvezde i Radničkog iz Niša zakazan je za subotu sa početkom od 20 časova a utakmica se igra na našem najvećem stadionu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke